Alles In 1 Pakket | Internet, Televisie en Bellen | Jonaz
alles in 1 Start

Alles-in-1

Met een alles in 1 pakket van Jonaz bespaart u elke maand! Bij Jonaz geniet u van veel te snel internet voor veel te weinig! Een alles-in-1 pakket hebt u bij Jonaz al voor €44,90!

Stabiel & Snel Internet

  • Je kunt genieten van het allersnelste internet. Met een snelheid van maar liefst 500Mb/s, voor zowel downloaden als uploaden, kunt u zonder problemen alles doen wat u wilt. Zo kunt u tegelijk online zijn op meerdere apparaten en tóch moeiteloos bestanden downloaden of delen. Skypen, gamen of het bekijken van video’s in 4K of 8K was nog nooit zo makkelijk.
  • U krijgt een gratis WiFi modem in bruikleen van Jonaz. Het modem dat u krijgt is tevens een router. Zo kunt u direct draadloos genieten van het allersnelste internet op uw mobiel, tablet en laptop of bedraad als dit u beter uitkomt.

Haarscherpe televisie

  • Maar liefst 35+ digitale televisiezenders en 15+ HD zenders.
  • U kunt de smartcard van Jonaz gebruiken met een CI+ module of settopbox.
  • Geen extra kosten voor het aansluiten van meerdere televisie’s. Wij hanteren alleen een borg van € 15,- voor een extra smartcard. Wanneer u deze weer inlevert krijgt u uw geld teruggestort.

Supervoordelig bellen

  • U belt voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. U betaalt alleen wat u belt en hebt dus geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn € 0,07 per minuut en een starttarief van € 0,05 per gesprek.
  • U kunt uw huidige telefoonnummer gratis behouden wanneer u overstapt naar Jonaz. Daarnaast is het ook mogelijk om zeer voordelig een tweede nummer aan te vragen
  • Liever onbeperkt bellen? Kies dan het Alles-in-1 Plus pakket.

Alles in 1 pakket

Het alles in 1 pakket van Jonaz biedt de perfecte combinatie van diensten. Tegenwoordig gebruiken mensen internet voor alles. Zo zijn televisie uitzendingen gemakkelijk terug te kijken op het internet. Daarom kiezen veel mensen er voor om op hun gemak een gemiste uitzending te kijken wanneer dit hun het beste uitkomt. Dit betekent ook dat veel zenders niet meer bekeken worden en eigenlijk overbodig zijn geworden.

alles in 1 plus

Hoewel deze trend zich al jaren doorzet, blijkt het dat mensen nog steeds héél veel geld betalen voor een televisiepakket dat eigenlijk nog maar weinig gebruikt wordt. Bij Jonaz betaalt u niet voor overbodige zenders, toeters en bellen. U krijgt razendsnel internet, eventueel aangevuld met alle essentiële televisiezenders en de mogelijkheid om spotgoedkoop te bellen. Hierdoor heeft Jonaz een Alles-in-1 pakket dat veel goedkoper is dan wat andere providers aanbieden.

Blijvend voordelig

Het alles-in-1 pakket van Jonaz is blijvend voordelig. Internet providers zijn vaak niet transparant over de prijzen die betaald moeten worden. Na 3, 6 of 12 maanden worden de prijzen vaak verhoogd waardoor u toch nog veel meer kwijt bent dan u dacht! Zo betaalt u het zogenaamde “voordeel” alsnog zelf! Jonaz is blijvend voordelig en er zijn dan ook geen tussentijdse prijsverhogingen.

Bestel Nu!

Vragen

Hoe lang duurt het voordat ik overgestapt ben?

Overstappen is eenvoudig. Na uw bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met u op om uw bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij uw huidige aanbieder één (1) maand en u kunt elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan u al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat u helemaal nog geen aansluiting heeft of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

U kunt uw huidige internetsnelheid op diverse websites op de proef stellen. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een speedtest uit te voeren.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Jonaz is momenteel beschikbaar in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn en Hoogland. Omdat we in steeds meer gebieden leveren is het altijd verstandig om de postcodecheck uit te voeren. Zo weet u zeker dat u dit aanbod niet hoeft te missen!

Hoe zeg ik mijn huidige provider op?

U kunt uw huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Om het wat makkelijker voor u te maken hebben wij de telefoonnummers van een aantal aanbieders al voor u op een rijtje gezet: telefoonnummers providers. U kunt elke dag van de maand bij uw huidige aanbieder opzeggen. Zegt u bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt uw contract 8 april (een maand later).
Neemt u gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als u vragen heeft over het opzeggen bij uw huidige aanbieder. Wij helpen u graag.

Moet ik alles zelf installeren?

U hoeft niets zelf te installeren. Als u een bestelling heeft geplaatst bij Jonaz dan wordt u allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens wordt u gebeld door onze installatiepartner Guidion en wordt samen met u een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijgt u dus van Jonaz geheel gratis!