Alles-in-1

Alles-in-1 Pakket

Met een alles in 1 pakket van Jonaz bespaar je elke maand! Bij Jonaz geniet je van veel te snel internet voor veel te weinig! Een alles-in-1 pakket heb je bij Jonaz al voor €44,90!

Stabiel & Snel Internet

Je kunt genieten van het allersnelste internet. Met een snelheid van maar liefst 1000Mb/s, voor zowel downloaden als uploaden, kun je zonder problemen alles doen wat je wilt. Zo kun je tegelijk online zijn op meerdere apparaten en tóch moeiteloos bestanden downloaden of delen. Skypen, gamen of het bekijken van video’s in 4K of 8K was nog nooit zo makkelijk. Je krijgt een gratis WiFi modem in bruikleen van Jonaz. Het modem dat je krijgt is tevens een router. Zo kun je direct draadloos genieten van het allersnelste internet op je mobiel, tablet en laptop of bedraad als dit je beter uitkomt.

Haarscherpe televisie

Maar liefst 35+ digitale televisiezenders en 19 HD zenders. Je kunt de smartcard van Jonaz gebruiken met een CI+ module of settopbox. Er zijn geen extra vaste maandelijkse kosten voor het aansluiten van meerdere televisie’s. Wij hanteren alleen een borg van € 15,- voor een extra smartcard. Wanneer je deze weer inlevert krijgt je je geld teruggestort.

Supervoordelig bellen

Je belt voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Je betaalt alleen wat je belt en hebt dus geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn € 0,07 per minuut en een starttarief van € 0,05 per gesprek. Je kunt je huidige telefoonnummer gratis behouden wanneer je overstapt naar Jonaz. Daarnaast is het ook mogelijk om zeer voordelig een tweede nummer aan te vragen. Liever onbeperkt bellen? Kies dan bij het bestellen voor volop onbeperkt bellen. Zo kun je tegen een vaste prijs van €9,95 per maand onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Alles in 1 pakket

Het alles in 1 pakket van Jonaz biedt de perfecte combinatie van diensten. Tegenwoordig gebruiken mensen internet voor alles. Zo zijn televisie uitzendingen gemakkelijk terug te kijken op het internet. Daarom kiezen veel mensen er voor om op hun gemak een gemiste uitzending te kijken wanneer dit hun het beste uitkomt. Dit betekent ook dat veel zenders niet meer bekeken worden en eigenlijk overbodig zijn geworden.

Hoewel deze trend zich al jaren doorzet, blijkt het dat mensen nog steeds héél veel geld betalen voor een televisiepakket dat eigenlijk nog maar weinig gebruikt wordt. Bij Jonaz betaal je niet voor overbodige zenders, toeters en bellen. Je krijgt razendsnel internet, eventueel aangevuld met alle essentiële televisiezenders en de mogelijkheid om spotgoedkoop te bellen. Hierdoor heeft Jonaz een Alles-in-1 pakket dat veel goedkoper is dan wat andere providers aanbieden.

Blijvend voordelig

Het alles-in-1 pakket van Jonaz is blijvend voordelig. Internet providers zijn vaak niet transparant over de prijzen die betaald moeten worden. Na 3, 6 of 12 maanden worden de prijzen vaak verhoogd waardoor je toch nog veel meer kwijt bent dan je dacht! Zo betaal je het zogenaamde “voordeel” alsnog zelf! Jonaz is blijvend voordelig en er zijn dan ook geen tussentijdse prijsverhogingen.

Bestel Nu!

Delen via:

Vragen

Hoe lang duurt het voordat ik overgestapt ben?

Overstappen is eenvoudig. Na je bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met je op om je bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij je huidige aanbieder één (1) maand en kun je elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan je al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat je helemaal nog geen aansluiting hebt of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

Je kunt je huidige internetsnelheid op diverse websites op de proef stellen. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. Jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een speedtest uit te voeren.

Waar is glasvezel beschikbaar?

Jonaz is momenteel beschikbaar in Almere, Amersfoort, Soest, Leusden, Baarn, Hoogland, Achterveld en Stoutenbrug. Voor 2019 staan Hilversum en Lelystad op de planning om aangesloten te worden. Omdat we in steeds meer gebieden leveren is het altijd verstandig om een postcodecheck uit te voeren. Zo weet je zeker dat je dit aanbod niet hoeft te missen!

Hoe zeg ik mijn huidige provider op?

Je kunt je huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Je kunt elke dag van de maand bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg je bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt je contract 8 april (een maand later).
Neem gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als je vragen hebt over het opzeggen bij je huidige aanbieder. Wij helpen je graag.

Moet ik alles zelf installeren?

Je hoeft niets zelf te installeren. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Jonaz dan word je allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens word je gebeld door onze installatiepartner Meldaro en wordt samen met jou een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijg je dus van Jonaz geheel gratis!

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.