Alles-in-1 pakket

Razendsnel en voordelig internetten, bellen & TV kijken

Bestel direct!

Alles-in-1

Met het Alles-in-1 pakket haal je alles in huis wat Jonaz te bieden heeft!

Met 1.000Mb/s glasvezelinternet stream je moeiteloos in de hoogste kwaliteit op meerdere apparaten. Voeg daar voordelig vast bellen en TV kijken in de hoogste kwaliteit aan toe, en je hebt alles helemaal geregeld! Alles wat je thuis nodig hebt, in 1 voordelig abonnement. En de overstap is ook nog eens enorm gemakkelijk.

Het Alles-in-1 pakket

Zo ziet jouw pakket eruit!

Allersnelste internet

Up -en downloaden met de allerhoogste Gigabit snelheid van wel 1.000Mb/s voor het allerlaagste tarief van €39,95 per maand. Streamen, gamen en downloaden in de hoogste kwaliteit op verschillende apparaten... en dan is er nog snelheid over!

Voordelig bellen

Bepaal zelf of je voor een vast bedrag (€9,95) per maand onbeperkt wilt bellen naar Nederlandse nummers, of dat je heel flexibel alleen wilt betalen voor wat je gebruikt. Je betaalt dan €0,07 per minuut en €0,05 per gesprek. Flexibel en voordelig dus!

Digitale televisie

Met het Jonaz TV pakket haal je de 35 belangrijkste zenders in huis in de allerhoogste kwaliteit. Met 32 HD zenders en 12 analoge zenders heb je altijd genoeg te kijken! En dat voor maar €4,95 per maand!

Glasvezel prijsgarantie

Kies je voor het Internet & Bellen pakket, dan maak je standaard gebruik van de Glasvezel Prijsgarantie. Jouw tarief wordt de komende jaren met geen cent verhoogd. Vandaag €39,95 betekent dus ook €39,95 in 2024, 2025 en 2026. En dit is helemaal gratis... die krijg je van ons!

Jouw Jonaz pakket

Is het AllesIn1 pakket toch niet het pakket voor jou? Geen probleem! Jonaz heeft verschillende andere pakketten die misschien beter bij je aansluiten. We hebben nog een internet-onlyinternet & TV, en internet & bellen pakket. Wellicht zit daar de keuze voor jou tussen!

Internet-only

Internet & TV

Internet & Bellen