Internet

 

Alleen internet bestellen kan bij Jonaz ook. Je krijgt dan een internetverbinding met een snelheid van 1000Mbit/s voor slechts €39,95 per maand! Zo kun je genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding, zonder vast te zitten aan televisie of vaste telefonie.

 

Voordelig internet

Door jarenlange ervaring in de telecombranche zijn wij te weten gekomen dat internet helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij streven er dan ook naar om internet zo voordelig mogelijk aan te bieden. Veel aanbieders leveren geen 1000Mbit-verbinding, de aanbieders die dit wel doen vragen direct de hoofdprijs. Dat is helemaal niet nodig. Daarom biedt Jonaz internet waarmee je veel te snel kunt downloaden en uploaden, voor een veel te scherp tarief!

Internetten via glasvezel

Uit een onderzoek van Kassa over internetsnelheid bleek dat veel consumenten de beloofde internetsnelheid niet halen. Zo behaalde 73% deelnemers die internet afnamen bij een kabelaanbieder (Ziggo, Caiway) niet de beloofde snelheid. Zij haalden slechts de helft van de geadverteerde snelheid. Van de consumenten die een DSL verbinding hadden, haalden maar liefst 87% niet de beloofde snelheid. Glasvezel is hier een goed alternatief voor. Het is betrouwbaar en stabiel, waardoor je gemakkelijk de snelheid haalt waar je voor betaalt. Jonaz levert internet altijd via glasvezel, waardoor wij jou nu én in de toekomst een stabiele verbinding kunnen bieden. Je kunt je eigen internetsnelheid testen door een speedtest uit te voeren.

Internet op meerdere apparaten

Alle diensten die in de nabije toekomst worden ontwikkeld gaan over het internet. Het is dan ook niet vreemd dat mensen willen internetten over een stabiele verbinding. Met internet van Jonaz kun je gemakkelijk op meerdere apparaten films kijken, streamen in de hoogste kwaliteit, Skypen of gamen. Bovendien levert Jonaz een symmetrische verbinding, wat betekent dat je ook supersnel kunt uploaden! Dus je foto’s, video’s of bestanden delen op het internet is zo gedaan. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

WiFi router

draadloos internet modem router

Gratis WiFi router in bruikleen

Bij een overstap naar Jonaz krijg je van ons gratis een WiFi router-modem in bruikleen. Je kunt deze gebruiken om draadloos te internetten via WiFi. Wij maken gebruik van routers van het merk ZTE. Mocht je liever je eigen router willen gebruiken in combinatie met die van Jonaz, dan helpen wij je daar natuurlijk graag mee!

Pakketten met internet

De dienstverlening van Jonaz gaat verder dan alleen razendsnel internet. Jonaz biedt ook internet in combinatie met televisie of telefonie aan. Ook dit doen wij supervoordelig, kijk zelf maar:

Dekking

Je kunt genieten van internet van Jonaz in de gemeenten Almere, Amersfoort, Hilversum, Leusden, Soest en Baarn.

Postcodecheck

Wij raden je aan om altijd een postcodecheck uit te voeren om er zeker van te zijn of wij op jouw adres leveren. Mocht internet van Jonaz nog niet op jouw adres beschikbaar zijn, dan kun je je emailadres achterlaten. Wij zullen je dan een email sturen wanneer wij wél internet leveren op jouw adres!

Bestellen

Delen via:

Vragen


Ik wil internet van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Meestal is de opzegtermijn bij je huidige aanbieder één (1) maand en kun je elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan je al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat je helemaal nog geen aansluiting hebt of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

Je kunt de snelheid van je internet testen door een snelheidstest uit te voeren. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een snelheidsmeting uit te voeren.

Kan ik met de modem van Jonaz draadloos internetten?

Ja, met de modem kun je ook draadloos op het internet.

Hoe zeg ik mijn huidige internet aanbieder op?

Je kunt je huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Je kunt elke dag van de maand bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg je bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt je contract 8 april (een maand later).
Neem gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als je vragen hebt over het opzeggen bij je huidige aanbieder. Wij helpen je graag.

1000 Mb/s voor € 39,95 is erg goedkoop, wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Ik heb een eigen router, kan de modem van Jonaz in 'bridge'?

Voor het inrichten en goed functioneren van het netwerk in je eigen huis ben je zelf verantwoordelijk. In sommige gevallen is het hierbij van belang om de “bridge” functie van de Jonaz modem te activeren. Als je contact opneemt met de Klantservice dan helpen wij je hierbij graag.

Moet ik mijn internet zelf installeren?

Als je een bestelling hebt geplaatst bij Jonaz dan wordt je allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens word je gebeld door onze installatiepartner Meldaro en wordt samen met jou een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijg je van Jonaz geheel gratis!

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.