Jonaz Internet | 500Mbit/s voor slechts 39,95/mnd
jonaz internet 500Mb

Internet

Alleen internet bestellen kan bij Jonaz ook. U krijgt dan een internetverbinding van maar liefst 500Mbit/s! Omdat wij een moderne aanbieder zijn, richten wij ons op het verbinden van mensen door snel internet. De kunst is dan om dit zeer voordelig te doen, en dat doet Jonaz. Zo kunt u genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding, zonder vast te zitten aan een televisie of vaste telefonie.

Voordelig internet

Door jarenlange ervaring in de telecombranche zijn wij te weten gekomen dat internet helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij streven er dan ook naar om internet zo voordelig mogelijk aan te bieden. Veel aanbieders leveren geen 500Mbit-verbinding, de aanbieders die dit wel doen vragen direct de hoofdprijs. Dat is helemaal niet nodig. Voor de prijs die u betaalt is internet van Jonaz zeer voordelig. Jonaz biedt de hoogste bandbreedte voor de laagste prijs. De snelheden die wij leveren worden niet door andere aanbieders geleverd voor dezelfde prijs. Om u een overzicht te geven:

internet providers vergelijken

D: downloadsnelheid, U: uploadsnelheid, internet providers zijn vergeleken a.d.h.v. reguliere prijzen excl. acties en geschenken op 13-09-2017

Internetten via glasvezel

Uit een onderzoek van Kassa over internetsnelheid bleek dat veel consumenten de beloofde internetsnelheid niet halen. Zo behaalde 73% deelnemers die internet afnamen bij een kabelaanbieder (Ziggo, Caiway) niet de beloofde snelheid. Zij haalden slechts de helft van de geadverteerde snelheid. Van de consumenten die een DSL verbinding hadden, haalden maar liefst 87% niet de beloofde snelheid. Glasvezel is hier een goed alternatief voor. Het is betrouwbaar en stabiel, waardoor u gemakkelijk de snelheid haalt waar u voor betaalt. Jonaz levert internet altijd via glasvezel, waardoor wij u nu én in de toekomst een stabiele verbinding  kunnen bieden. U kunt uw eigen internetsnelheid testen door een speedtest uit te voeren.

snel internet wifi

Snel internet op al uw apparaten

Internet op meerdere apparaten

Alle diensten die in de nabije toekomst worden ontwikkeld gaan over het internet. Het is dan ook niet vreemd dat mensen willen internetten over een stabiele verbinding. Met internet van Jonaz kunt u gemakkelijk op meerdere apparaten films kijken, streamen in de hoogste kwaliteit, Skypen of gamen. Bovendien levert Jonaz een symmetrische verbinding, wat betekent dat u ook supersnel kunt uploaden! Als u foto’s, video’s of bestanden wilt delen of opslaan op het internet, dan kan dit binnen luttele seconden. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

WiFi router

draadloos internet modem router

Gratis WiFi router in bruikleen

Bij een overstap naar Jonaz krijgt u van ons gratis een WiFi router-modem in bruikleen. U kunt deze gebruiken om draadloos te internetten via WiFi. Wij maken gebruik van routers van het merk ZTE. Mocht u liever uw eigen router willen gebruiken in combinatie met die van Jonaz, dan helpen wij u daar natuurlijk graag mee!

Pakketten met internet

De dienstverlening van Jonaz gaat verder dan alleen razendsnel internet. Jonaz biedt ook internet in combinatie met televisie of telefonie aan. Ook dit doen wij supervoordelig, kijkt u zelf maar:

Dekking

U kunt naast Amersfoort en Leusden ook in andere gebieden genieten van supersnel internet van Jonaz. Op 10 oktober 2016 zijn twee nieuwe steden toegevoegd aan het dekkingsgebied. Soest en Baarn kunnen nu ook profiteren van de diensten van Jonaz.

Postcodecheck

Jonaz levert nog niet overal supervoordelig internet. Wij raden u dan ook aan om altijd een postcodecheck uit te voeren om er zeker van te zijn of wij op uw adres leveren. Mocht internet van Jonaz nog niet op uw adres beschikbaar zijn, dan kunt u uw emailadres achterlaten. Wij zullen u dan een email sturen wanneer wij wél internet leveren op uw adres!

Bestellen

Vragen

Ik wil internet van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Meestal is de opzegtermijn bij uw huidige aanbieder één (1) maand en u kunt elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan u al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat u helemaal nog geen aansluiting heeft of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

U kunt testen hoe snel uw internet is door een snelheidstest uit te voeren. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een snelheidsmeting uit te voeren.

Kan ik met de modem van Jonaz draadloos internetten?

Ja, met de modem kunt u dus ook draadloos op het internet.

Hoe zeg ik mijn huidige internet aanbieder op?

U kunt uw huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Om het wat makkelijker voor u te maken hebben wij de telefoonnummers van een aantal aanbieders al voor u op een rijtje gezet: telefoonnummers providers. U kunt elke dag van de maand bij uw huidige aanbieder opzeggen. Zegt u bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt uw contract 8 april (een maand later).
Neemt u gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als u vragen heeft over het opzeggen bij uw huidige aanbieder. Wij helpen u graag.

500 Mb/s voor € 39,95 is erg goedkoop, wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Ik heb een eigen router, kan de modem van Jonaz in 'bridge'?

Voor het inrichten en goed functioneren van het netwerk in uw eigen huis bent u zelf verantwoordelijk. In sommige gevallen is het hierbij van belang om de “bridge” functie van de Jonaz modem te activeren. Als u contact opneemt met de Klantservice dan helpen wij u hierbij graag.

Moet ik mijn internet zelf installeren?

Nee. Als u een bestelling heeft geplaatst bij Jonaz dan wordt u allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens wordt u gebeld door onze installatiepartner Guidion en wordt samen met u een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijgt van Jonaz geheel gratis!