Internet en Vast Bellen | Snel en voordelig | Jonaz
internet en goedkoop bellen

Supervoordelig internetten en bellen!

Met het internet en bellen pakket van Jonaz hebt u oneindig veel belplezier.

Stabiel & Snel Internet

  • Bij Jonaz hoeft u niet bang te zijn voor traag internet. Met een snelheid van maar liefst 500Mb/s, voor zowel downloaden als uploaden, kunt u zonder problemen alles doen wat u wilt. Zo kunt u tegelijk online zijn op meerdere apparaten en tóch moeiteloos bestanden downloaden of delen. Skypen, gamen of het bekijken van video’s in 4K of 8K was nog nooit zo makkelijk.
  • U krijgt een gratis WiFi modem in bruikleen van Jonaz. Het modem dat u krijgt is tevens een router. Zo kunt u direct draadloos genieten van het allersnelste internet op uw mobiel, tablet en laptop, of bedraad als dit u beter uitkomt.

Supervoordelig bellen

  • U belt voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland (uitgezonderd service nummers). U betaalt alleen wat u belt en hebt dus geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn € 0,07 per minuut en een starttarief van € 0,05 per gesprek.
  • Bellen naar het buitenland is ook voordelig. Bekijk de tarieven.
  • U kunt uw huidige telefoonnummer gratis behouden wanneer u overstapt naar Jonaz. Daarnaast is het ook mogelijk om zeer voordelig een tweede nummer aan te vragen

Internet, bellen en TV

  • Wilt u ook profiteren van een voordelig televisie-abonnement? Dat kan voor €4,95 per maand!
  • U kunt genieten van maar liefst 35+ digitale televisiezenders en 15 HD zenders.
  • Bekijk hier het Alles-in-1 pakket.

Internetten en bellen tot je er bij neervalt

De pakketten van Jonaz zijn met uiterste zorg samengesteld. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van zowel internet als telefonie. De voordelige beltarieven maken het mogelijk om te bellen wanneer u dat nodig hebt, zonder maandelijkse lasten. Wilt u liever onbezorgd bellen tot u erbij neervalt? Dan kunt u het pakket met onbeperkt bellen nemen. Hierbij betaalt u enkel maandelijkse kosten voor uw abonnement en kunt u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers (uitgezonderd service nummers). Met razendsnel internet hoeft u het natuurlijk niet alleen bij bellen te laten: Skypen, Appen of Snappen gaat makkelijker dan ooit tevoren.

internet en onbeperkt bellen


Bestel Nu!

Vragen

Ik wil internet en bellen van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Overstappen is eenvoudig. Na uw bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met u op om uw bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij uw huidige aanbieder één (1) maand en u kunt elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan u al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat u helemaal nog geen aansluiting heeft of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

U kunt testen hoe snel uw internet is door een snelheidstest uit te voeren. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een snelheidsmeting uit te voeren.

Kan ik mijn telefoonnummer behouden als ik overstap naar Jonaz?

Ja, als u overstapt naar Jonaz kunt u uw oude telefoonnummer behouden.

Let op: heeft u een abonnement bij Atlantic Telecom, Scarlet of Pretium (aanbieders van carrier (pre)select of WLR), dan kan Jonaz de opzegging van uw oude telefonieabonnement niet altijd regelen. Wij adviseren u in dat geval om bij uw provider te informeren wat de beëindigingsvoorwaarden zijn. Het kan namelijk zijn dat u abonnementskosten blijft betalen aan uw oude provider totdat u zelf de opzegging doorgeeft. Jonaz heeft hier helaas geen invloed op.

Hoe zeg ik mijn huidige provider op?

U kunt uw huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Om het wat makkelijker voor u te maken hebben wij de telefoonnummers van een aantal aanbieders al voor u op een rijtje gezet: telefoonnummers providers. U kunt elke dag van de maand bij uw huidige aanbieder opzeggen. Zegt u bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt uw contract 8 april (een maand later).
Neemt u gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als u vragen heeft over het opzeggen bij uw huidige aanbieder. Wij helpen u graag.

Kan ik mijn ISDN-nummers meenemen als ik overstap?

Als u ISDN heeft, kunt u voor uw eerste lijn het ISDN-hoofdnummer meenemen bij uw overstap naar Jonaz. Voor een eventuele tweede lijn kunt u één van de andere ISDN-nummers meenemen. Totaal kunt u bij Jonaz twee (2) telefoonnummers in gebruik nemen.

500 Mb/s voor € 39,95 dat is erg goedkoop. Wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk zijn om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Heeft de modem die Jonaz levert WiFi?

Ja, u kunt dus gebruik maken van draadloos internet.

Moet ik het zelf installeren?

U hoeft het niet zelf te installeren. Als u een bestelling heeft geplaatst bij Jonaz dan wordt u allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens wordt u gebeld door onze installatiepartner Guidion en wordt samen met u een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijgt u dus van Jonaz geheel gratis!