Supervoordelig internetten en bellen!

Internet en Bellen

Met het internet- en bellen pakket geniet je van supersnel internet en kun je bellen wanneer jij dat wilt.

Stabiel & Snel Internet

Bij Jonaz hoef je niet bang te zijn voor traag internet. Met een snelheid van maar liefst 1000Mb/s, voor zowel downloaden als uploaden, kun je zonder problemen alles doen wat je wilt. Zo kun je tegelijk online zijn op meerdere apparaten en tóch moeiteloos bestanden downloaden of delen. Skypen, gamen of het bekijken van video’s in 4K of 8K was nog nooit zo makkelijk.

Je krijgt een gratis WiFi modem in bruikleen van Jonaz. Het modem dat je krijgt is tevens een router. Zo kun je direct draadloos genieten van het allersnelste internet op je mobiel, tablet en laptop.

Supervoordelig bellen

Je belt voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland (uitgezonderd service nummers). Je betaalt alleen wat je belt en hebt dus geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn € 0,07 per minuut met een starttarief van € 0,05 per gesprek. Bellen naar het buitenland is ook voordelig. Bekijk de tarieven. Je kunt je huidige telefoonnummer gratis behouden wanneer je overstapt naar Jonaz. Daarnaast is het ook mogelijk om zeer voordelig een tweede nummer aan te vragen.

Internet, bellen en TV

Wil je ook profiteren van een voordelig televisie-abonnement? Dat kan voor €4,95 per maand! Je kunt genieten van maar liefst 35+ digitale televisiezenders en 19 HD zenders. Bekijk hier het Alles-in-1 pakket.

Internetten en bellen tot je er bij neervalt

De pakketten van Jonaz zijn met uiterste zorg samengesteld. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van zowel internet als telefonie. De voordelige beltarieven maken het mogelijk om te bellen wanneer je dat nodig hebt, zonder maandelijkse lasten. Wil je liever onbezorgd bellen tot je erbij neervalt? Dan kun je het pakket met onbeperkt bellen nemen. Je betaalt dan alleen maandelijkse kosten voor je abonnement en kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland (uitgezonderd service nummers). Met razendsnel internet hoef je het natuurlijk niet alleen bij bellen te laten: Skypen, Appen of Snappen gaat makkelijker dan ooit tevoren.

Bestel Nu!

Delen via:

Vragen

Ik wil internet en bellen van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Overstappen is eenvoudig. Na je bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met je op om je bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij je huidige aanbieder één (1) maand en kun je elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan je al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat je helemaal nog geen aansluiting hebt of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

Je kunt testen hoe snel je internet is door een snelheidstest uit te voeren. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een snelheidsmeting uit te voeren.

Kan ik mijn telefoonnummer behouden als ik overstap naar Jonaz?

Ja, als je overstapt naar Jonaz kun je je oude telefoonnummer behouden.

Let op: heb je een abonnement bij Atlantic Telecom, Scarlet of Pretium (aanbieders van carrier (pre)select of WLR), dan kan Jonaz de opzegging van je oude telefonieabonnement niet altijd regelen. Wij adviseren je in dat geval om bij je provider te informeren wat de beëindigingsvoorwaarden zijn. Het kan namelijk zijn dat je abonnementskosten blijft betalen aan je oude provider totdat je zelf de opzegging doorgeeft. Jonaz heeft hier helaas geen invloed op.

Hoe zeg ik mijn huidige provider op?

Je kunt je huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Je kunt elke dag van de maand bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg je bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt je contract 8 april (een maand later).
Neem gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als je vragen heeft over het opzeggen bij je huidige aanbieder. Wij helpen je graag.

Kan ik mijn ISDN-nummers meenemen als ik overstap?

Als je ISDN hebt, kun je voor je eerste lijn het ISDN-hoofdnummer meenemen bij je overstap naar Jonaz. Voor een eventuele tweede lijn kun je één van de andere ISDN-nummers meenemen. Totaal kun je bij Jonaz twee (2) telefoonnummers in gebruik nemen.

1000 Mb/s voor € 39,95 dat is erg goedkoop. Wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk zijn om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Heeft de modem die Jonaz levert WiFi?

Ja, je kunt gebruik maken van draadloos internet.

Moet ik het zelf installeren?

Je hoeft het niet zelf te installeren. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Jonaz dan word je allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens word je gebeld door onze installatiepartner Meldaro en wordt samen met jou een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijg je dus van Jonaz geheel gratis!

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.