Jonaz televisie

De belangrijkste zenders voor €4,95 per maand!

Doe de postcodecheck!

Televisie pakket

TV kijken via Jonaz, ook dat kan! Maar wel op onze manier. Want 200+ zenders die je toch nooit kijkt, maar wel voor betaald… daar houden we niet van! 

Met Jonaz TV haal je de belangrijkste TV en radio zenders in huis. Zenders die je ook echt gebruikt. Zo heb jij precies wat je nodig hebt, en houden we de kosten laag. Voor €4,95 per maand voeg je het TV pakket al toe aan je Jonaz internet verbinding!

Digitaal en analoog

De zenders in het Jonaz TV pakket zijn uiteraard van de allerhoogste digitale HD kwaliteit. Haarscherp beeld en superieure geluidskwaliteit.

Bijzonder aan het Jonaz TV pakket is dat er ook een aantal zenders in analoge kwaliteit beschikbaar zijn. Heel handig als jij bijvoorbeeld geen zin hebt in een extra settopbox of smartcard. Deze zenders kan je bekijken zonder aanvullend kastje. Wel zo makkelijk!

Hoe werkt het?

Smartcard, CI+ module en/of Settopbox

Jonaz TV werkt door middel van een smartcard. Dit is een kaart met het formaat van een pinpas, waarmee je TV beschikbaar maakt op jouw televisie. Deze smartcard kan je bij moderne televisies direct in de TV plaatsen en bij oudere televisies met behulp van een CI+ module. Ook is het mogelijk je eigen Irdeto-gecertificeerde settopbox hiervoor te gebruiken.

De smartcard ontvang je van ons. Wil je op meerdere televisies TV kijken, dan kan je krijg van ons meerdere smartcards. Deze zijn gratis! Wel hanteren we een borg van €15,- per smartcard.

Zenderoverzicht

Televisie zenders

Met het Jonaz TV pakket haal je de 35 belangrijkste TV zenders in huis. Hiervan zijn er 32 in HD-kwaliteit beschikbaar, en 12 ook analoog.

Radio zenders

In het Jonaz TV pakket zitten ook de 31 belangrijkste radio zenders inbegrepen. Met Jonaz TV kijk je dus niet alleen TV, maar luister je ook naar de Nederlandse radio!

Kies jij voor Jonaz TV?

Jouw Jonaz pakket

Is de combinatie van razendsnel internet en Jonaz TV dé keuze voor jou? Dan zijn 2 pakketten interessant voor jou; het Internet & TV pakket en het Alles-in-1 pakket. In beiden pakket zit razendsnel internet en Jonaz TV. Wil je ook bellen via Jonaz? Kies dan het Alles-in-1 pakket. Je belt dan namelijk ook enorm voordelig via Jonaz!

Toch geen TV van Jonaz, maar alleen razendsnel internet? Dan is het internet-only pakket voor jou de uitkomst!

Internet-only

Internet & TV

Alles-in-1