Televisie | 35+ Digitale zenders voor slechts 4,95/mnd | Jonaz
televisie jonaz bestellen

Televisie van Jonaz

Televisie van Jonaz is simpel. Eén pakket met alle belangrijke zenders. U geniet van televisie in de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. TV-abonnementen zijn niet los te bestellen bij Jonaz. Om van het voordelige TV-pakket te kunnen genieten moet tenminste internet afgenomen worden.

Hoogst mogelijke kwaliteit

  • De digitale (HD) TV zenders van Jonaz zijn natuurlijk in de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. Ook analoge TV is van superieure kwaliteit door de voorsprong van glasvezeltechniek.

TV zenders

  • Met TV van Jonaz kunt u genieten van maar liefst 35+ digitale televisiezenders, 15 HD zenders en 10+ analoge zenders. Hierbij zijn alle essentiële zenders inbegrepen. Klik op de knop hieronder om het zenderoverzicht te raadplegen.

Zenderoverzicht

Tweede TV

  • U kunt de smartcard van Jonaz gebruiken met een CI+ module of settopbox die Irdeto-gecertificeerd is.
  • U betaalt niet extra voor het aansluiten van meerdere TV’s. Wij hanteren alleen een borg van € 15,- voor een extra smartcard. Wanneer u deze weer inlevert krijgt u uw geld teruggestort.

Alles-in-1

Modern TV-pakket

Diensten als YouTube, Netflix en Uitzending Gemist stellen mensen in staat om programma’s te bekijken wanneer dit hun het beste uitkomt. Jonaz is aangepast aan deze behoefte van mensen. Omdat steeds minder mensen TV op de traditionele manier kijken, is het overbodig om ontzettend veel zenders op te nemen in het pakket en mensen veel te laten betalen. Ons televisiepakket heeft alles wat u wilt zien. Jonaz biedt geen overbodige zenders waar u toch nooit naar kijkt, waardoor het TV pakket van Jonaz dan ook een stuk voordeliger is.

Bestel Nu!

Vragen

Ik wil TV van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Overstappen is eenvoudig. Na uw bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met u op om uw bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij uw huidige aanbieder één (1) maand en u kunt elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan u al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat u helemaal nog geen aansluiting heeft of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Kan ik een TV pakket bestellen zonder internet?

Nee, bij Jonaz kunt u momenteel alleen TV afnemen indien u ook een internet abonnement afneemt. Echter bieden wij zowel internet en TV zeer voordelig aan. Dit kan er voor zorgen dat u bij het afnemen van zowel TV én internet goedkoper uit bent dan bij andere providers.

Hoe zeg ik mijn huidige TV provider op?

U kunt uw huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Om het wat makkelijker voor u te maken hebben wij de telefoonnummers van een aantal aanbieders al voor u op een rijtje gezet: telefoonnummers providers. U kunt elke dag van de maand bij uw huidige aanbieder opzeggen. Zegt u bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt uw contract 8 april (een maand later). Houd er wel rekening mee dat als u TV en internet bij verschillende providers afneemt, u beide providers op moet zeggen. Jonaz levert geen TV pakketten zonder internet.
Neemt u gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als u vragen heeft over het opzeggen bij uw huidige aanbieder. Wij helpen u graag.

35 zenders voor € 4,95 is erg goedkoop. Wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Levert Jonaz IP-TV?

Jonaz levert COAX/DVB-C als TV signaal. Vooralsnog geen IP-TV. Overigens heeft u voor COAX/DVB-C ook een set-topbox of CI+ module nodig.

Let er op dat alleen door Ziggo gecertificeerde set-topboxen en/of CI+ modules geschikt zijn voor Jonaz. Jonaz gebruikt namelijk dezelfde techniek voor de versleuteling van het TV signaal. Dus als u deze al heeft kunt u deze gewoon blijven gebruiken met de Jonaz smartcard.

Wat is de kwaliteit van de HD TV kanalen?

De kwaliteit van de TV wordt in belangrijke mate bepaald door de bitrate van het TV signaal.
Jonaz krijgt TV signalen direct van de omroepen en deze signalen worden ongewijzigd doorgegeven. Dit betekent dat de bitrate niet wordt aangepast (in technische termen: er wordt niet getranscodeerd). Hierdoor is het HD TV signaal van Jonaz van de best mogelijke kwaliteit.

Als u hierover specifieke vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met de Klantenservice.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja. Alle prijzen die Jonaz communiceert zijn inclusief BTW. Op uw factuur wordt de BTW overigens apart vermeld. Dat is wel zo overzichtelijk.

Is het mogelijk TV op te nemen met mijn eigen HDD recorder?

Ja, hiervoor dient u wel te beschikken over een set-topbox met een harddisk of een externe harddisk die u op de set-topbox aansluit.

Let er op dat alleen door Ziggo gecertificeerde set-topboxen en/of CI+ modules geschikt zijn voor Jonaz. Jonaz gebruikt namelijk dezelfde techniek voor de versleuteling van het TV signaal. Dus als u deze al heeft kunt u deze gewoon blijven gebruiken met de Jonaz smartcard.

Welke frequentie en netwerk-ID moet ik invullen op mijn TV?

De volgende instellingen kunt u gebruiken (voor uw CI+ module of settopbox) om het TV signaal van Jonaz te ontvangen:

frequentie: 474.00 of 474000 (aanvullen met nullen tot vakje vol is)
netwerk-ID: 5555
modulatie: 64-QAM
symboolsnelheid: 6875
Het kan enige tijd duren voor de “versleuteling” in de TV stream voorbij komt. De melding “E16: Dit programma maakt geen deel uit van uw abonnement” betekent meestal dat u de TV of settopbox enige tijd aan moet laten staan om de versleuteling te laten synchroniseren. Dit kan enkele uren duren.

Moet ik alles zelf installeren?

U hoeft niets zelf te installeren. Als u een bestelling heeft geplaatst bij Jonaz dan wordt u allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens wordt u gebeld door onze installatiepartner Guidion en wordt samen met u een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijgt u dus van Jonaz geheel gratis!