Televisie van Jonaz

Televisie van Jonaz

Televisie van Jonaz is simpel. Eén pakket met alle belangrijke zenders. Je geniet van televisie in de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. TV-abonnementen zijn niet los te bestellen bij Jonaz. Het televisiepakket van Jonaz kost €4,95 per maand. Om van dit TV-pakket te kunnen genieten moet tenminste internet afgenomen worden.

Hoogst mogelijke kwaliteit

De digitale (HD) TV zenders van Jonaz zijn natuurlijk in de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit. Ook analoge TV is van superieure kwaliteit door de voorsprong van glasvezeltechniek.

TV zenders

Met TV van Jonaz kun je genieten van maar liefst 35+ digitale televisiezenders, 19 HD zenders en 10+ analoge zenders. Hierbij zijn alle essentiële zenders inbegrepen. Klik op de knop hieronder om het zenderoverzicht te raadplegen.

Zenderoverzicht

5 TV’s, zonder extra maandelijkse kosten

Je kunt de smartcard van Jonaz gebruiken met een CI+ module (V1.2 of hoger) of settopbox die Irdeto-gecertificeerd is. Je betaalt niet extra voor het aansluiten van meerdere TV’s. Wij hanteren alleen een borg van € 15,- voor een extra smartcard. Wanneer je deze weer inlevert krijgt je je geld teruggestort. De eerste smartcard krijg je natuurlijk gratis.

Alles-in-1

Wil je ook graag bellen? Bekijk dan één van onze pakketten met televisie, internet én vaste telefonie.

Modern TV-pakket

Diensten als YouTube, Netflix en Uitzending Gemist stellen mensen in staat om programma’s te bekijken wanneer dit hun het beste uitkomt. Jonaz is aangepast aan deze behoefte van mensen. Omdat steeds minder mensen TV op de traditionele manier kijken, is het overbodig om ontzettend veel zenders op te nemen in het pakket en mensen veel te laten betalen. Ons televisiepakket heeft alles wat je wilt zien. Jonaz biedt geen overbodige zenders waar je toch nooit naar kijkt, waardoor het TV pakket van Jonaz dan ook een stuk voordeliger is.

Bestel Nu!

Vragen

Ik wil TV van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Overstappen is eenvoudig. Na je bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met je op om je bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij je huidige aanbieder één (1) maand en kun je elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan je al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat je helemaal nog geen aansluiting hebt of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Kan ik een TV pakket bestellen zonder internet?

Bij Jonaz kun je momenteel alleen TV afnemen als je ook een internet abonnement afneemt. Echter bieden wij zowel internet en TV zeer voordelig aan. Dit kan er voor zorgen dat je bij het afnemen van zowel TV én internet goedkoper uit bent dan bij andere providers.

Hoe zeg ik mijn huidige TV provider op?

Je kunt je huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Je kunt elke dag van de maand bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg je bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt je contract 8 april (een maand later). Houd er wel rekening mee dat als je TV en internet bij verschillende providers afneemt, je beide providers op moet zeggen. Jonaz levert geen TV pakketten zonder internet.
Neem gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als je vragen heeft over het opzeggen bij je huidige aanbieder. Wij helpen je graag.

35 zenders voor € 4,95 is erg goedkoop. Wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Levert Jonaz IP-TV?

Jonaz levert COAX/DVB-C als TV signaal. Vooralsnog geen IP-TV. Overigens heb je voor COAX/DVB-C ook een set-topbox of CI+ module nodig.

Let er op dat alleen door Ziggo gecertificeerde set-topboxen en/of CI+ modules (V1.2 of hoger) geschikt zijn voor Jonaz. Jonaz gebruikt namelijk dezelfde techniek voor de versleuteling van het TV signaal. Dus als je deze al hebt, dan kun je deze gewoon blijven gebruiken met de Jonaz smartcard.

Wat is de kwaliteit van de HD TV kanalen?

De kwaliteit van de TV wordt in belangrijke mate bepaald door de bitrate van het TV signaal.
Jonaz krijgt TV signalen direct van de omroepen en deze signalen worden ongewijzigd doorgegeven. Dit betekent dat de bitrate niet wordt aangepast (in technische termen: er wordt niet getranscodeerd). Hierdoor is het HD TV signaal van Jonaz van de best mogelijke kwaliteit.

Als je hierover specifieke vragen heeft, neem dan gerust contact op met de Klantenservice.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja. Alle prijzen die Jonaz communiceert zijn inclusief BTW. Op je factuur wordt de BTW overigens apart vermeld. Dat is wel zo overzichtelijk.

Is het mogelijk TV op te nemen met mijn eigen HDD recorder?

Ja, hiervoor dien je wel te beschikken over een set-topbox met een harddisk of een externe harddisk die je op de set-topbox aansluit.

Let er op dat alleen door Ziggo gecertificeerde set-topboxen en/of CI+ modules (V1.2 of hoger) geschikt zijn voor Jonaz. Jonaz gebruikt namelijk dezelfde techniek voor de versleuteling van het TV signaal. Dus als je deze al hebt, dan kun je deze gewoon blijven gebruiken met de Jonaz smartcard.

Welke frequentie en netwerk-ID moet ik invullen op mijn TV?

De volgende instellingen kun je gebruiken (voor je CI+ module of settopbox) om het TV signaal van Jonaz te ontvangen:

frequentie: 474.00 of 474000 (aanvullen met nullen tot vakje vol is)
netwerk-ID: 5555
modulatie: 64-QAM
symboolsnelheid: 6875
Het kan enige tijd duren voor de “versleuteling” in de TV stream voorbij komt. De melding “E16: Dit programma maakt geen deel uit van uw abonnement” betekent meestal dat je de TV of settopbox enige tijd aan moet laten staan om de versleuteling te laten synchroniseren. Dit kan enkele uren duren.

Moet ik alles zelf installeren?

Je hoeft niets zelf te installeren. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Jonaz dan wordt je allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens word je gebeld door onze installatiepartner Meldaro en wordt samen met jou een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijg je dus van Jonaz geheel gratis!

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.