Glasvezel in Hilversum

 

Sinds februari 2022 levert Jonaz glasvezeldiensten in Hilversum. Inmiddels zijn meer dan 50.000 Hilversumse adressen aangesloten op het Jonaz netwerk, en kunnen zij gebruik maken van het allersnelste glasvezelinternet, voor de allerlaagste prijs!

Glasvezel

Steeds meer huishoudens worden aangesloten op glasvezel. Met glasvezel kan je supersnel internetten, televisie kijken in de allerhoogste kwaliteit en ben je 100% voorbereid op de toekomst! Ons dataverbruik stijgt namelijk continu, dus een supersnelle glasvezelverbindingen bij jou thuis wordt steeds belangrijker!

Bij Jonaz weten we dat razendsnel glasvezelinternet helemaal niet duur hoeft te zijn. We leveren dan ook alleen het allersnelste internet (1.000Mb/s) voor de allerlaagste prijs. Hoe doen we dat? We leveren simpelweg alleen waar mensen echt op zitten te wachten. Jonaz kent geen uitgebreide pakketten of verschillende snelheden, maar levert alleen de allerhoogste internetsnelheid; 1.000Mb/s. Internet gebruiken we het meest, dus dan is het wel zo makkelijk als we daar zoveel mogelijk van leveren!

Pakketten

Jonaz biedt naast razendsnel 1.000Mb/s glasvezelinternet, ook een Televisie en Telefonie pakket aan. Een razendsnelle glasvezelverbinding heb je al voor €39,95 p/m. Ook geïnteresseerd in televisie? Ons Televisie pakket bestaat uit de 35 meest belangrijke zenders, en voeg je al toe aan je glasvezelverbinding voor slechts €4,95 p/m. Benieuwd naar alle mogelijkheden, voer dan de postcodecheck uit, en bestel vandaag nog!

Beschikbaarheid van glasvezel in Hilversum

Jonaz levert in alle wijken van Hilversum. De beschikbaarheid van glasvezel is echter wel afhankelijk van de combinatie van postcode en huisnummer. Het kan dus zo zijn dat jouw adres nu nog niet is aangesloten. Mocht dit zo zijn, elke dag komen er nieuwe aansluitingen bij en wij voegen deze regelmatig toe aan onze postcodecheck. Houd de postcodecheck dus in de gaten, want zo kun je er zeker van zijn dat je de voordelige pakketten van Jonaz niet misloopt.

Wij raden je aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. Door een postcodecheck uit te voeren weet je zeker of er glasvezel op jouw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij je – als je je e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Delen via:

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.