In mei 2023 zullen wij Nijkerk aansluiten op ons netwerk. Daarmee wordt het allersnelste glasvezelinternet beschikbaar op bijna 20.000 adressen! Het allersnelste internet voor de allerlaagste prijs wordt daarmee de standaard voor iedereen in Nijkerk!

Kan je niet wachten, en wil je zo snel mogelijk online zijn? Voer dan hierboven alvast een postcodecheck uit en laat je e-mailadres achter. Zodra onze diensten bij jou beschikbaar zijn, dan laten we direct van ons horen! Razendsnel glasvezelinternet is belangrijk, en zo hoef je niet langer te wachten dan noodzakelijk!

Glasvezel

Steeds meer huishoudens worden aangesloten op glasvezel. Met glasvezel kan je supersnel internetten, televisie kijken in de allerhoogste kwaliteit en ben je 100% voorbereid op de toekomst! Ons dataverbruik stijgt namelijk continu, dus een supersnelle glasvezelverbindingen bij jou thuis wordt steeds belangrijker!

Bij Jonaz weten we dat razendsnel glasvezelinternet helemaal niet duur hoeft te zijn. We leveren dan ook alleen het allersnelste internet (1.000Mb/s) voor de allerlaagste prijs. Hoe doen we dat? We leveren simpelweg alleen waar mensen echt op zitten te wachten. Jonaz kent geen uitgebreide pakketten of verschillende snelheden, maar levert alleen de allerhoogste internetsnelheid; 1.000Mb/s. Internet gebruiken we het meest, dus dan is het wel zo makkelijk als we daar zoveel mogelijk van leveren!

 

Delen via:

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.