Jonaz

Jonaz is opgericht door experts die veel ervaring op hebben gedaan in de wereld van glasvezel en het leveren van internet, televisie en telefonie. Zowel voor de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Zij kwamen tot de conclusie dat het helemaal niet nodig is om de klant heel veel te verkopen en daarmee op te zadelen met een torenhoog maandbedrag voor diensten over glasvezel.

Het moet anders

Er werd gekeken naar wat de mensen nu eigenlijk echt belangrijk vinden als het om internet, televisie en telefonie gaat. En wat bleek? Het internet kan niet snel genoeg, de helft van de TV zenders die men ontvangt wordt nooit gekeken en er wordt steeds meer mobiel gebeld. Dat is in het kort waar het op neerkomt en waarschijnlijk klopt dit aardig met de situatie bij jou thuis. Kortom, glasvezel is een uitstekend medium, maar je kunt het veel voordeliger aanbieden. En zo ontstond Jonaz.

Eerlijk

Jonaz vraagt je niet om diensten te nemen die je eigenlijk niet gebruikt. We doen het dus net even anders dan andere partijen. Maar wat we aanbieden doen we gewoon goed! Wel zo eerlijk toch?

Vriendelijk

Jonaz is vriendelijk voor je. Als je wilt, helpen we je de juiste keuzes te maken. Als je vragen hebt krijg je direct iemand aan de lijn die het leuk vindt om je te helpen, zonder allerlei keuzemenu’s, klantnummers en moeilijke procedures. Vriendelijk dus!

Voordelig

Jonaz biedt overzichtelijke, voordelige diensten aan. Speciale wensen zoals Netflix, Spotify en NLziet, kun je prima zelf regelen als je dat wilt. Zo ben je onderaan de streep altijd voordeliger uit en kom je nooit iets te kort.

Beschikbaarheid checken

Delen via:

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.