Analoge TV – Kabel TV

Analoge televisie abonnement

Wat is er leuker dan analoog tv kijken. Geen extra ontvangers en apparatuur. Lekker op de zolder of de slaapkamer via de kabel tv kijken. Bij Jonaz kan het. Je kunt zorgeloos genieten van de belangrijkste zenders op je huidige televisie. Een analoge televisie abonnement is niet los te verkrijgen.

Geen digitale apparatuur nodig

Om analoog televisie te kijken heb je geen extra digitale apparatuur nodig. Een set-top box of een CI+ module zijn dus overbodig. Je kunt je televisie eenvoudig met een antennekabel verbinden aan het modem van Jonaz. Even zoeken naar zenders en je bent klaar. Je kunt dan direct kijken naar de analoge televisiezenders.

Zenderoverzicht

Superieure kwaliteit

Het analoge TV signaal van Jonaz is superieur. Omdat het signaal via glasvezel je huis binnenkomt vind er onderweg minder verstoring plaats dan bij een traditionele kabelverbinding. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van het beeld. Zo is analoge televisie van Jonaz van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Analoog TV kijken

Analoog TV kijken wordt door veel mensen als ‘oud’ ervaren. Maar dit is helemaal niet zo. In sommige situaties is het juist handiger om analoog te kunnen kijken. Vaak is het ook fijner, je hebt bijvoorbeeld niet meerdere afstandsbedieningen nodig.

Betere techniek

Steeds meer kabelaanbieders stoppen met het aanbieden van analoge TV. Dit doen ze omdat ze in hun techniek ruimte vrij moeten maken voor het leveren van snel internet. Bij glasvezel doet dit probleem zich helemaal niet voor. Het doorgeven van het analoge signaal heeft helemaal geen invloed op de snelheid. Je kunt dus zorgeloos, razendsnel internetten, terwijl je ook gewoon op de zolder gezellig analoog televisie kunt kijken.

Bestel Nu!

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.