Internet & TV pakket

Razend snel en voordelig internetten en TV kijken!

Bestel direct!

Internet en TV

Wil jij razendsnel internetten en voordelig TV kijken in de allerhoogste kwaliteit? Dan is het Internet en TV pakket van Jonaz de keuze voor jou! 

Met 1.000Mb/s glasvezelinternet stream je moeiteloos in de hoogste kwaliteit op meerdere apparaten. Voeg daar de 35 belangrijkste TV zenders aan toe, en er is altijd wat te kijken. Je komt simpelweg nooit meer wat te kort! En de overstap is ook nog eens enorm gemakkelijk.

Het Internet & TV pakket

Zo ziet jouw pakket eruit!

Allersnelste internet

Up -en downloaden met de allerhoogste Gigabit snelheid van wel 1.000Mb/s voor het allerlaagste tarief van €39,95 per maand. Streamen, gamen en downloaden in de hoogste kwaliteit op verschillende apparaten... en dan is er nog snelheid over!

Digitale televisie

Met het Jonaz TV pakket haal je de 35 belangrijkste zenders in huis in de allerhoogste kwaliteit. Met 32 HD zenders en 12 analoge zenders heb je altijd genoeg te kijken! En dat voor maar €4,95 per maand!

Glasvezel prijsgarantie

Kies je voor het Internet & TV pakket, dan maak je standaard gebruik van de Glasvezel Prijsgarantie. Jouw tarief wordt de komende jaren met geen cent verhoogd. Vandaag €39,95 betekent dus ook €39,95 in 2024, 2025 en 2026. En dit is helemaal gratis... die krijg je van ons!

Jouw Jonaz pakket

Is het Internet & TV pakket toch niet het pakket voor jou? Geen probleem! Jonaz heeft verschillende andere pakketten die misschien beter bij je aansluiten. We hebben nog een internet-onlyinternet & bellen, en Alles-in-1 pakket. Wellicht zit daar de keuze voor jou tussen!

Internet-only

Internet & Bellen

Alles-in-1

Bestel jouw Jonaz pakket!