Internet en TV pakket

Internet en televisiepakket

Het internet- en televisiepakket van Jonaz is simpel: veel te veel voor veel te weinig. Je geniet van het snelst mogelijke internet en beschikt over de belangrijkste televisiezenders voor een vaste lage prijs.

Razendsnel en betrouwbaar internet

Of je nu televisieprogramma’s terugkijkt, Netflix marathons aan het houden bent of wilt gamen op je PlayStation, bij Jonaz hoef je niet bang te zijn dat het vastloopt. Internet van Jonaz heeft namelijk een snelheid van wel 1000Mbit/s! Hiermee ben je in staat om zonder moeite op meerdere apparaten online te zijn én zonder problemen bestanden te up- of downloaden. Je zult het internet ervaren als nooit tevoren. Je krijgt van Jonaz een WiFi routermodem in bruikleen. Zo kun je niet alleen bedraad, maar ook draadloos je apparaten verbinden met supersnel internet.

TV in HD kwaliteit

Met het internet- en TV pakket kun je genieten van maar liefst 35+ digitale televisiezenders en 19 HD zenders. Je kunt genieten van alle essentiële zenders. Je kunt hier het zenderoverzicht bekijken. Je kunt de smartcard van Jonaz gebruiken met een CI+ module (V1.2 of hoger) of settopbox die ook geschikt zijn voor Ziggo. Je betaalt niet extra voor het aansluiten van meerdere televisie’s. Wij hanteren alleen een borg van € 15,- voor een extra smartcard. Wanneer je deze weer inlevert krijgt je het geld teruggestort.

Internet en TV + bellen

Wil je ook graag vaste telefonie? Dat is mogelijk. Je hoeft dan alleen te betalen voor wat je gebruikt en hebt geen vaste abonnementskosten. Kijk voor meer informatie naar het Alles-in-1 pakket.

Modern pakket

Het internet wordt voor steeds meer taken gebruikt. Diensten als YouTube, Netflix en NLziet stellen mensen in staat om programma’s te bekijken wanneer dit hun het beste uitkomt. Jonaz is aangepast aan deze behoefte van mensen. Zo is het internet van Jonaz razendsnel zodat iedereen kan streamen of bestanden delen op sociale media. Met glasvezel internet van Jonaz kun je moeiteloos video’s delen of streamen met een resolutie van 4k of 8k. Omdat steeds minder mensen TV op de traditionele manier kijken, is het overbodig om ontzettend veel zenders op te nemen in het pakket en mensen veel te laten betalen. Het internet- en TV-pakket is dan ook zo samengesteld dat je het beste hebt, maar dan supervoordelig.

Bestel Nu!

Delen via:

Vragen

Ik wil internet en TV van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

Overstappen is eenvoudig. Na je bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met je op om je bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij je huidige aanbieder één (1) maand en je kunt elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan je al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat je helemaal nog geen aansluiting hebt of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

Hoe snel is mijn internet?

Je kunt je internetsnelheid gemakkelijk testen. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een snelheidsmeting uit te voeren.

Heeft de modem die Jonaz levert Wifi?

Ja, met de modem kun je ook draadloos op het internet.

Hoe zeg ik mijn huidige internet provider op?

Je kunt je huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Je kunt elke dag van de maand bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg je bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt je contract 8 april (een maand later).
Neem gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als je vragen hebt over het opzeggen bij je huidige aanbieder. Wij helpen je graag.

1000 Mb/s voor € 39,95 dat is erg goedkoop. Wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

Levert Jonaz IP-TV?

Jonaz levert COAX/DVB-C als TV signaal. Vooralsnog geen IP-TV. Overigens heb je voor COAX/DVB-C ook een set-topbox of CI+ module nodig.

Let er op dat alleen door Ziggo gecertificeerde set-topboxen en/of CI+ modules (V1.2 of hoger) geschikt zijn voor Jonaz. Jonaz gebruikt namelijk dezelfde techniek voor de versleuteling van het TV signaal. Dus als je deze al hebt, dan kun je deze gewoon blijven gebruiken met de Jonaz smartcard.

Wat is de kwaliteit van de HD TV kanalen?

De kwaliteit van de TV wordt in belangrijke mate bepaald door de bitrate van het TV signaal.
Jonaz krijgt TV signalen direct van de omroepen en deze signalen worden ongewijzigd doorgegeven. Dit betekent dat de bitrate niet wordt aangepast (in technische termen: er wordt niet getranscodeerd). Hierdoor is het HD TV signaal van Jonaz van de best mogelijke kwaliteit.

Als je hierover specifieke vragen hebt, neem dan gerust contact op met de Klantenservice.​​

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja. Alle prijzen die Jonaz communiceert zijn inclusief BTW. Op je factuur wordt de BTW overigens apart vermeld. Dat is wel zo overzichtelijk.

Moet ik alles zelf installeren?

Je hoeft niets zelf te installeren. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Jonaz dan word je allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
Vervolgens word je gebeld door onze installatiepartner Meldaro en wordt samen met jou een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijg je dus van Jonaz geheel gratis!

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.