Internet en TV | 500Mb/s en 35+ zenders | Jonaz
internet en televisie pakket

Internet en TV pakket

Het internet- en TV-pakket van Jonaz is simpel. Veel te veel voor veel te weinig. U geniet van het snelst mogelijke internet en beschikt over de belangrijkste televisiezenders.

Razendsnel en betrouwbaar internet

 • Of u nu televisieprogramma’s terugkijkt, Netflix marathons aan het houden bent of wilt gamen op de PlayStation, bij Jonaz hoeft u niet bang te zijn dat het vastloopt. Internet van Jonaz heeft namelijk een snelheid van maar liefst 500Mbit/s! Hiermee bent u in staat om zonder moeite op meerdere apparaten online te zijn én zonder problemen bestanden te down- of uploaden. U zult het internet ervaren als nooit tevoren
 • U zult bij Jonaz een WiFi routermodem in bruikleen krijgen. Zo kunt u niet alleen bedraad, maar ook draadloos uw apparaten verbinden met supersnel internet.
 • TV in HD kwaliteit

  • Met het internet- en TV pakket kunt u genieten van maar liefst 35+ digitale televisiezenders en 15 HD zenders. U kunt genieten van alle essentiële zenders. U kunt hier het zenderoverzicht bekijken.
  • U kunt de smartcard van Jonaz gebruiken met een CI+ module of settopbox die ook geschikt zijn voor Ziggo.
  • U betaalt niet extra voor het aansluiten van meerdere televisie’s. Wij hanteren alleen een borg van € 15,- voor een extra smartcard. Wanneer u deze weer inlevert krijgt u uw geld teruggestort.

  Internet en TV + bellen

  • Wilt u ook graag bellen? Dat is mogelijk. U hoeft dan alleen te betalen voor wat u gebruikt en hebt geen vaste abonnementskosten.
  • Kijk voor meer informatie naar Alles-in-1 pakket.

  Modern pakket

  Het internet wordt voor steeds meer taken gebruikt. Diensten als YouTube, Netflix en Uitzending Gemist stellen mensen in staat om programma’s te bekijken wanneer dit hun het beste uitkomt. Jonaz is aangepast aan deze behoefte van mensen. Zo is het internet van Jonaz razendsnel zodat iedereen kan streamen of bestanden delen op sociale media. Met glasvezel internet van Jonaz kun je moeiteloos video’s delen of streamen met een resolutie van 4k of 8k. Omdat steeds minder mensen TV op de traditionele manier kijken, is het overbodig om ontzettend veel zenders op te nemen in het pakket en mensen veel te laten betalen. Het internet, en TV pakket is dan ook zo samengesteld dat u het beste hebt, maar dan supervoordelig.

  Bestel Nu!

  Vragen

  Ik wil internet en TV van Jonaz, hoe lang duurt het overstappen?

  Overstappen is eenvoudig. Na uw bestelling neemt de Klantenservice van Jonaz telefonisch contact met u op om uw bestelling door te nemen. Meestal is de opzegtermijn bij uw huidige aanbieder één (1) maand en u kunt elke dag van de maand opzeggen. Jonaz kan u al na 5 werkdagen aansluiten (bijvoorbeeld in het geval dat u helemaal nog geen aansluiting heeft of een aansluiting hebt bij een kabelaanbieder).

  Hoe snel is mijn internet?

  U kunt testen hoe snel uw internet is door een snelheidstest uit te voeren. De speedtest die het meest gebruikt wordt is die van Ookla. jonaz.speedtest.net gebruikt de server in Amersfoort om een snelheidsmeting uit te voeren.

  Heeft de modem die Jonaz levert Wifi?

  Ja, met de modem kunt u dus ook draadloos op het internet.

  Hoe zeg ik mijn huidige internet provider op?

  U kunt uw huidige provider telefonisch, per e-mail of per post opzeggen. Om het wat makkelijker voor u te maken hebben wij de telefoonnummers van een aantal aanbieders al voor u op een rijtje gezet: telefoonnummers providers. U kunt elke dag van de maand bij uw huidige aanbieder opzeggen. Zegt u bijvoorbeeld op 8 maart op, dan eindigt uw contract 8 april (een maand later).
  Neemt u gerust contact op met de Klantenservice van Jonaz op 088 – 10 10 789 als u vragen heeft over het opzeggen bij uw huidige aanbieder. Wij helpen u graag.

  500 Mb/s voor € 39,95 dat is erg goedkoop. Wordt dit bedrag in de toekomst verhoogd?

  Jonaz is niet van plan om dit bedrag te verhogen. Mocht dit wel gebeuren dan gelden de hogere tarieven in principe alleen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is het dan mogelijk om per direct op te zeggen, net als bij aanpassing van de Algemene Voorwaarden. Maar nogmaals; we zijn het niet van plan.

  Levert Jonaz IP-TV?

  Jonaz levert COAX/DVB-C als TV signaal. Vooralsnog geen IP-TV. Overigens heeft u voor COAX/DVB-C ook een set-topbox of CI+ module nodig.

  Let er op dat alleen door Ziggo gecertificeerde set-topboxen en/of CI+ modules geschikt zijn voor Jonaz. Jonaz gebruikt namelijk dezelfde techniek voor de versleuteling van het TV signaal. Dus als u deze al heeft kunt u deze gewoon blijven gebruiken met de Jonaz smartcard.

  Wat is de kwaliteit van de HD TV kanalen?

  De kwaliteit van de TV wordt in belangrijke mate bepaald door de bitrate van het TV signaal.
  Jonaz krijgt TV signalen direct van de omroepen en deze signalen worden ongewijzigd doorgegeven. Dit betekent dat de bitrate niet wordt aangepast (in technische termen: er wordt niet getranscodeerd). Hierdoor is het HD TV signaal van Jonaz van de best mogelijke kwaliteit.

  Als u hierover specifieke vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met de Klantenservice.​​

  Zijn de prijzen inclusief BTW?

  Ja. Alle prijzen die Jonaz communiceert zijn inclusief BTW. Op uw factuur wordt de BTW overigens apart vermeld. Dat is wel zo overzichtelijk.

  Moet ik alles zelf installeren?

  U hoeft niets zelf te installeren. Als u een bestelling heeft geplaatst bij Jonaz dan wordt u allereerst door onze Klantservice gebeld om de bestelling door te nemen.
  Vervolgens wordt u gebeld door onze installatiepartner Guidion en wordt samen met u een datum en tijdstip vastgesteld waarop de installatie zal plaatsvinden. De installatie t.w.v. €75 krijgt u dus van Jonaz geheel gratis!