Veelgestelde vragen

Een antwoord op jouw vraag over Jonaz

Vragen over Jonaz

Op zoek naar meer informatie over wie Jonaz precies is en wat zij doet? We vertellen je graag wat meer over onszelf en waarom we doen wat we doen. We hopen daarmee je vragen te beantwoorden!

Wie is Jonaz

Jonaz is een aanbieder van razendsnel internet, een overzichtelijk pakket televisiezenders en uitstekende kwaliteit telefonie. Jonaz is bereikbaar, voordelig en eerlijk.

De mensen achter Jonaz hebben veel ervaring met het bouwen van netwerken, internet, TV en telefonie. Ze bieden een product wat ze zelf graag zouden willen hebben en behandelen klanten zoals ze zelf graag behandeld zouden willen worden.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en er zijn regiomanagers in de gebieden waar Jonaz actief is. Daarom is Jonaz altijd dichtbij.

Waarom zou ik voor Jonaz kiezen

Als je net als Jonaz denkt dat internet steeds belangrijker wordt en op zoek bent naar het allersnelste internet voor de allerlaagste prijs, dan is Jonaz de beste keuze.
Jonaz biedt standaard 1.000Mb/s voor € 39,95.

Als je net als Jonaz vindt dat je niet hoeft te betalen voor televisiezenders waar je eigenlijk nooit naar kijkt, dan is Jonaz de beste keuze.
Jonaz biedt alleen TV zenders die er toe doen.

Als je jezelf net als Jonaz afvraagt waarom sneller internet ook meteen duurder moet zijn, dan is Jonaz de beste keuze.
Jonaz houdt van eerlijk en voordelig en levert standaard alleen de hoogste snelheden.

Jonaz levert het snelste internet en alle TV zenders die je niet wilt missen voor de laagste prijs! En ook nog eens spotgoedkoop bellen

Hoe houdt Jonaz de prijzen zo laag – blijft dit altijd zo?

Bij Jonaz leveren we alleen waar mensen echt op zitten te wachten. Dus geen verschillende snelheden, dure en onnodig uitgebreide TV pakketten of aanvullende diensten die je toch niet gebruikt. Internet gebruikt men het meest, dus daar leveren we zoveel mogelijk van. Alle andere zaken waar mensen niet echt op zitten te wachten en abonnementen onnodig duur maken, die leveren we simpelweg gewoon niet. Zo houden we ons product simpel en voordelig.

Kan ik overal in Nederland kiezen voor Jonaz?

Jonaz is niet overal. Dat komt allereerst omdat niet overal glasvezel ligt en ook omdat Jonaz (nog) niet levert in alle gebieden waar glasvezel is aangelegd. Jonaz maakt daarin eigen keuzes. De Glasvezelcheck is de beste manier om te zien of Jonaz bij jou leverbaar is.

Op mijn adres is Jonaz niet beschikbaar, wat doe ik nu?

Als Jonaz niet bij jouw leverbaar is, dan kan je na de postcodecheck je e-mailadres achterlaten. We zullen je dan informeren en op de hoogte houden wanneer Jonaz ook bij jou beschikbaar komt.

Nog geen antwoord?

Hebben de veelgestelde vragen jouw vraag niet beantwoord, of heb je nog andere vragen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder! Bekijk ook onze andere veelgestelde vragen of bezoek onze storingspagina als je momenteel een storing ervaart.

Staat je vraag er niet tussen?