Storing & onderhoud

Een overzicht van actuele storingen & stappenplannen om jouw storing op te lossen!

Actuele verstoringen:

0

Gepland onderhoud:

0

De oplossing van jouw probleem

Werkt een of meerdere van jouw diensten niet of minder goed, dan heb je niet altijd te maken met een storing. Staat er geen actuele storing in het storingsoverzicht, dan los je zelf vaak met een eenvoudige handeling jouw probleem op. In de storingstappenplannen vind je in dit geval een duidelijk overzicht van stappen die je kan ondernemen om jouw verbinding en diensten weer goed te laten werken.

Actuele verstoringen:

0 actieve storingen

Is er sprake van een storing, dan is het niet noodzakelijk deze bij ons aan te melden. We zijn er hard mee bezig om deze te verhelpen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een berichtje naar onze klantenservice. Zij zullen je updaten zodra er nieuwe informatie bekend is.

Storing 24 juni 2024 (opgelost)

Storing 29 maart 2024 (opgelost)

Storing 27 februari 2024 (opgelost)

Storing 14 februari 2024 (opgelost)

Gepland onderhoud:

0

Om ons netwerk razendsnel en betrouwbaar te houden, moeten we ons netwerk periodiek onderhouden. Dit onderhoud proberen we altijd zoveel mogelijk vroeg in de ochtend, meestal tussen 02.00u en 05.00u, uit te voeren, zodat jij hier zo min mogelijk last van hebt, en hoogstwaarschijnlijk niets van merkt

Gepland onderhoud 27 februari 2024 (afgerond)

Storing stappenplannen

In onze storing stappenplannen vind je concrete handelingen die je zelf uit kan voeren om jouw probleem te verhelpen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw verbinding en diensten weer helemaal naar wens werken!

Op deze pagina vind je 3 storing stappenplannen. Een voor problemen met elk van onze diensten; Internet, TV en Telefonie. Je kiest simpelweg de dienst waar jij problemen mee hebt, en doorloopt het bijbehorende stappenplan!

Is jouw probleem nog niet opgelost?