Digitale ontvangers

TV kijken bij Jonaz? Zo werkt het!

Doe de postcodecheck!

TV kijken bij Jonaz

Ga je TV kijken via Jonaz, dan heb je een digitale ontvanger nodig. Met deze digitale ontvanger zorg je er namelijk voor dat je ons digitale televisie signaal in de allerhoogste kwaliteit kan ontvangen en bekijken. Gebruik je geen digitale ontvanger, dan kan je alleen onze analoge zenders bekijken.

Als digitale ontvanger kan je, in combinatie met onze smartcard, een CI+ module of set-topbox gebruiken. Hier vertellen we je verder over hoe dit werkt!

CI+ module

Televisie kijken kan bij Jonaz met een CI+ module. 

Bij de meeste televisies zit de CI+ poort aan de achterkant van het apparaat. Door een CI+ module te gebruiken hoef je niet meer een aparte afstandsbediening te gebruiken, en heb je geen losse digitale ontvanger nodig. Alles zit simpelweg in je televisie. 

Je kunt bij Jonaz alle Irdeto-gecertificeerde CI+ modules gebruiken.

Set-topbox

Televisie kijken kan bij Jonaz ook door middel van een set-topbox.

Ook hierbij geldt dat alle Irdeto gecertificeerde mediaboxen te gebruiken zijn. Je kunt met je mediabox uitzendingen opnemen als deze een eigen harddisk heeft, of als je een externe harddisk hierop hebt aangesloten.

Smartcard

De smartcard, die krijg je van ons. Je plaatst deze (afhankelijk van de gekozen opzet) in de set-topbox of via de CI+ module in de TV. De smartcard decodeert het televisie signaal en zorgt ervoor dat jij de zenders kan bekijken!

Meerdere televisies aansluiten is mogelijk, hier zijn geen extra maandelijkse kosten aan verbonden. Wij vragen echter wel eenmalig een borg van €15 per extra smartcard. Dit bedrag wordt teruggestort wanneer de smartcards weer worden ingeleverd.

 

Zenderoverzicht

Televisie zenders

Met het Jonaz TV pakket haal je de 35 belangrijkste TV zenders in huis. Hiervan zijn er 32 in HD-kwaliteit beschikbaar, en 12 ook analoog.

Radio zenders

In het Jonaz TV pakket zitten ook de 31 belangrijkste radio zenders inbegrepen. Met Jonaz TV kijk je dus niet alleen TV, maar luister je ook naar de Nederlandse radio!

Kies jij voor Jonaz TV?

Jouw Jonaz pakket

Is de combinatie van razendsnel internet en Jonaz TV dé keuze voor jou? Dan zijn 2 pakketten interessant voor jou; het Internet & TV pakket en het Alles-in-1 pakket. In beiden pakket zit razendsnel internet en Jonaz TV. Wil je ook bellen via Jonaz? Kies dan het Alles-in-1 pakket. Je belt dan namelijk ook enorm voordelig via Jonaz!

Toch geen TV van Jonaz, maar alleen razendsnel internet? Dan is het internet-only pakket voor jou de uitkomst!

Internet-only

Internet & TV

Alles-in-1