Internet thuis

Wil jij ook snel internet thuis? Dat kan! Met internet voor thuis van Jonaz geniet je van het allersnelste internet voor een spotprijs. Snel internet thuis is tegenwoordig enorm van belang en wij bieden dan ook het allersnelste!

Stabiel internet

Steeds meer apparaten maken gebruik van internet. Het is dus belangrijk dat het internet thuis stabiel is. Bij Jonaz kun je er vanuit gaan dat je beschikt over stabiel internet. Jonaz is niet afhankelijk van het netwerk van KPN of Ziggo. Abonnees van Jonaz zijn zeer tevreden over de diensten. Bekijk de recensies.

Internet thuis aanbieding

Internet voor thuis is ook supervoordelig bij Jonaz. Je hoeft nooit meer te veel te betalen voor snel internet. De pakketten van Jonaz zijn blijvend voordelig. Dus geen prijsverhogingen na 3, 6 of 12 maanden. Zo ben je onderaan de streep altijd voordeliger uit dan de zogenaamde ‘internet thuis aanbiedingen’.

Alleen internet thuis

Kijk je geen televisie meer omdat alles toch online beschikbaar is? Gebruik jij geen vaste telefoon meer omdat je toch online of mobiel kunt bellen? Alleen internet thuis is dan de oplossing! Zo zit je niet meer vast aan allerlei abonnementen die je toch niet gebruikt.

Huis internet

Betrouwbaar en stabiel. Huis internet van Jonaz biedt je alle voordelen van glasvezel internet. Zo surf je supersnel het web door. Is het downloaden secondewerk, en kun je moeiteloos bestanden delen met vrienden en familie. Natuurlijk kun je ook draadloos internetten. Je krijgt een wifi-modem van Jonaz in bruikleen!

Internet abonnement thuis

Jonaz maakt het je gemakkelijk. Geen moeilijke keuzes over welke internet abonnementen thuis goed zullen werken. De enige snelheid die Jonaz biedt is namelijk 1000Mb/s. Dit gebeurt uiteraard altijd via glasvezel. Hier betaal je natuurlijk veel minder voor dan bij andere providers.

Internet thuis abonnementen

Wil je toch liever internet thuis combineren met televisie en bellen? Bekijk dan onze combipakketten hieronder. Heb je vragen over de pakketten? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

Thuis internet vergelijken

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Je wilt natuurlijk alleen kiezen wat jij nodig hebt. Het is daarom essentieel om een goede vergelijking te kunnen maken. Vind jij het nodig om internet thuis te vergelijken? Wij hebben alle pakketten kort voor je samengevat. Zo kun je gemakkelijk bepalen welk pakket het best past bij jouw situatie.

Thuis internet

 • 1000Mb/s internet
Bekijken

Thuis internet + TV

 • 1000Mb/s internet
 • 38+ zenders
Bekijken

Thuis Internet Combi

 • 1000Mb/s internet
 • 38+ zenders
 • Voordelig bellen
Bekijken

Beschikbaarheid

Diensten van Jonaz zijn niet overal beschikbaar. Zo kun je momenteel in de regio Almere en Amersfoort genieten van voordelige pakketten. In onderstaande dorpen en steden is glasvezel van Jonaz beschikbaar:

Het is altijd verstandig om een postcodecheck uit te voeren om te kijken of Jonaz internet bij jou thuis beschikbaar is. Doordat Jonaz diensten levert via glasvezel, kan het zo zijn dat niet alle huishoudens onze pakketten kunnen afnemen. Je kunt een internet postcodecheck uitvoeren om de beschikbaarheid te bepalen.

Delen via:

 • 1 Postcodecheck
  2 Pakket samenstellen
  3 Gegevens
  4 Bestelling afronden
 • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

 • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

 • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.