Tweak verdwijnt

Wéér een onafhankelijke provider minder

Doe de postcodecheck!

Weer een provider minder...

Waarschijnlijk heb je het al gehoord… Tweak stopt als internetprovider. Enorm zonde, want dat is wéér een onafhankelijke internet provider die verdwijnt. En er zijn er nog maar zo weinig in Nederland. 

Tweak wordt opgeslokt door Odido (voorheen T-Mobile), en zal haar dienstverlening niet voortzetten. De oud-Tweak abonnees komen hierdoor terecht bij Odido of zullen over moeten stappen naar een andere provider.

Onafhankelijk én razendsnel!

Jonaz is 1 van de weinige écht onafhankelijke providers die is overgebleven. We hebben geen grote provider of bedrijven achter ons staan aan wie we verantwoording af moeten leggen, maar bepalen helemaal zelf wat we doen. En dat is razendsnel internet voor een lage prijs

Eenzelfde boodschap als Tweak eigenlijk altijd heeft gehad! Dus ben je niet tevreden met Odido, en ben je op zoek naar eenzelfde soort glasvezeldienst als je gewend bent? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Voordelig door ervaring

Door jarenlange ervaring in de telecommarkt zijn we achter iets heel belangrijks gekomen: razendsnel internet hoeft helemaal niet duur te zijn!

Een internetverbinding kan én razendsnel én voordelig zijn. Snel hoeft niet per se duur te betekenen, ondanks dat dit bij andere providers vaak wel het geval is. Als je techniek slim inzet en je zaakjes goed op orde hebt kan razendsnel internet juist enorm voordelig zijn. Bij Jonaz streven we ernaar snel internet zo voordelig mogelijk aan te bieden.

Check jouw postcode!

Glasvezel Prijsgarantie

Internet met een vaste prijs in Nijkerk!

Maak je de overstap van Tweak naar Jonaz? Dan staat je tarief de komende jaren 100% vast. Dat noemen we de Glasvezel Prijsgarantie

Kies je voor het allersnelste internet voor de allerlaagste prijs? Dan maak je standaard gebruik van onze prijsgarantie. Dat is de garantie dat we onze tarieven nog nooit verhoogde, en dat we dat de komende jaren ook niet gaan doen! Jouw tarief wordt met geen cent verhoogd. Vandaag €39,95 betekent dus ook €39,95 in 2024, 2025 en 2026.