Internet voor écht een vaste prijs

Prijsverhogingen zijn verleden tijd!

Beschikbaar bij jou thuis?

Vind jij het ook zo gek...

Dat jouw internet abonnement elk jaar duurder wordt? Dat je alleen een lage prijs krijgt als je elk jaar de overstap maakt naar een nieuwe provider? En dat je beloning als trouwe klant een jaarlijks duurdere verbinding is?

Nou, wij wel! En daarom doen we daar bij Jonaz helemaal niet aan mee! We doen niet aan acties en we doen niet aan prijsverhogingen. Zo weet je precies wat je vandaag, en de komende jaren, aan ons hebt!

Hoe doen jullie dat?

Een vaste prijs sinds 2015

Dat is simpel. Bij Jonaz verhoogden we onze prijzen nog nooit… omdat het helemaal niet nodig is! Heel bewust leveren we alleen wat jij echt nodig hebt. Alles wat je toch niet gebruikt (zoals 100en TV-zenders) leveren we ook niet. Zo houden we de kosten laag. En lage kosten, betekent een voordelig abonnement!

En dat werkt! Sinds onze oprichting in 2015 verhoogden we onze prijzen nog nooit! Nog altijd is een 1.000Mb/s verbinding slechts €39,95 per maand.

Glasvezel Prijsgarantie

Beloftes voor een blijvend lage prijs

Allersnelste internet

Up -en downloaden met de allerhoogste Gigabit snelheid van wel 1.000Mb/s voor het allerlaagste tarief van €39,95 per maand. En dat is al zo sinds 2015; we verhoogden onze prijzen nog nooit!

3 jaar lang geen enkele prijsverhoging

Wat er ook gebeurt, het tarief van jouw abonnement staat 100% vast. Sluit je een abonnement af voor €39,95, dan wordt dit dus ook écht met géén cent verhoogd. Zo betaal je in 2027 nét zoveel als in 2024!

Geen prijsverhoging bij verlenging

Ook wordt je abonnement bij verlenging niet duurder. Bij Jonaz werken we niet met actie-tarieven of schijnbedragen die na het 1e jaar vervallen. €39,95 is dus echt €39,95. Wel zo eerlijk!

Kies jij voor een vaste prijs?