Jonaz is nieuw in Nijkerk, Nijkerkerveen & Hoevelaken

En dat moet gevierd worden!

Doe de postcodecheck!

Razendsnel bij jou thuis

Is jouw internetrekening de afgelopen tijd veel duurder geworden? Goed nieuws, die kan binnenkort weer omlaag! Jonaz is namelijk sindskort als provider actief in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Daarmee is het allersnelste internet voor de allerlaagste prijs nu ook beschikbaar bij jou thuis!

Internet wat sneller en voordeliger is, daar doen we het voor! En tijdelijk is dat zelfs nóg voordeliger dan normaal!

t/m 19 november 2023

Allerlaagste prijs, nu nóg voordeliger

Normaal doen we met Jonaz niet aan actietarieven. We vinden het namelijk belangrijk dat je altijd een laag tarief betaalt, niet alleen tijdens een actie. Nu vinden we het toch ook wel heel leuk om onze komst naar Nijkerk te vieren… dus we hebben het als volgt gedaan!

Meld je je aan, dan maak je de eerste 6 maanden gebruik van ons speciale actietarief van €25,-. Daarna gaat je abonnement over naar ons vaste lage tarief van €39,95. Dat is ons vaste tarief wat we sinds 2015 al niet meer verhoogd hebben!

Dus wel een actietarief om onze komst te vieren, maar daarna ons vaste allerlaagste tarief. Tijdelijk nóg voordeliger, en je weet precies waar je aan toe bent!

De glasvezeldeal in 3 stappen

Pak jij deze glasvezel deal?

Glasvezel Prijsgarantie

Internet met een vaste prijs in Nijkerk!

Maak je de overstap naar Jonaz? Dan staat je tarief de komende jaren 100% vast. Dat noemen we de Glasvezel Prijsgarantie

Kies je voor het allersnelste internet voor de allerlaagste prijs? Dan maak je standaard gebruik van onze prijsgarantie. Dat is de garantie dat we onze tarieven nog nooit verhoogde, en dat we dat de komende jaren ook niet gaan doen! Jouw tarief wordt met geen cent verhoogd. Vandaag €39,95 betekent dus ook €39,95 in 2024, 2025 en 2026.