Het állersnelste internet voor de állerlaagste prijs is bij jou thuis:

Nog niet beschikbaar

Glasvezelaansluiting

Razendsnel glasvezelinternet van Jonaz is bij jou thuis helaas nog niet beschikbaar. Dit komt omdat jouw adres nog niet is aangesloten op het glasvezelnetwerk of dat deze nog niet beschikt over een glasvezelaansluitpunt.

Wel kunnen we samen uitzoeken of het mogelijk is om jouw adres aan te laten sluiten op het glasvezelnetwerk. Dit kunnen we met behulp van de netwerkbeheerder KPN Netwerken eenvoudig doen. KPN Netwerken beheert namelijk het glasvezelnetwerk waar wij onze diensten over leveren. Op deze pagina vertellen we hoe je dit doet.

Haalbaarheidsonderzoek

Om te achterhalen of jouw adres aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dien je een “Haalbaarheidsonderzoek” uit te laten voeren. De netwerkbeheerder KPN Netwerken kan dit voor je doen.

Zodra jij jouw haalbaarheidsonderzoek in hebt gediend, gaat KPN Netwerken onderzoeken of op jouw adres glasvezel aangelegd kan worden. Dit onderzoek duurt doorgaans enkele weken. Zodra dit afgerond is stelt KPN je op de hoogte van de mogelijkheden.

Zodra een aansluiting op het glasvezelnetwerk mogelijk is, dan zal KPN Netwerken je dit per mail aangeven. Uiteraard zouden wij je daarna graag als abonnee gaan verwelkomen. Je kan dan simpelweg nogmaals een postcodecheck uitvoeren, en zal dan zien dat glasvezel op jouw adres nu wel beschikbaar is. Zet vervolgens jouw bestelling in gang en dan zorgen wij ervoor dat KPN Netwerken bij jou thuis het glasvezelaansluitpunt realiseert. Binnen de kortste keren internet je via Jonaz!