Soest: Soestdijk

Ook in Soestdijk zijn de glasvezel diensten van Jonaz beschikbaar. Sinds de toevoeging van Soest aan het dekkingsgebied zijn veel huishoudens in deze wijken ook aangesloten aan het netwerk.

Glasvezel in 3761

Eindelijk is glasvezel van Jonaz ook in de Soestdijk beschikbaar. U kunt een glasvezel check uitvoeren om te kijken of de diensten van Jonaz ook op uw adres beschikbaar zijn. Of glasvezel bij u beschikbaar is hangt namelijk af van uw volledige postcode, inclusief huisnummer. Zo kan het zijn dat bepaalde adressen in industriegebieden geen toegang hebben tot het glasvezelnetwerk.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast Soestdijk kunnen inwoners van andere wijken in Soest ook profiteren van glasvezel. Ook hier kunt u in Soest glasvezel krijgen:

Postcodecheck

Alles-in-1

Veel te snel internet, de belangrijkste tv-zenders en supervoordelig bellen: dat is het Alles in 1 pakket van Jonaz. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: we kijken steeds meer YouTube, Netflix en andere online diensten. Hier heb je natuurlijk geweldig snel internet voor nodig. Jonaz combineert veel te snel internet met televisie in de hoogst mogelijke kwaliteit en vaste telefonie. Zo kun je alles in een pakket samenvoegen en genieten van de voordelen van glasvezel. Dit doet u ook nog eens ontzettend voordelig bij Jonaz.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.