Soest: Soest-Zuid

Glasvezel van Jonaz is sinds oktober 2016 ook beschikbaar in de Soestse wijk Soest-Zuid. Bekijk of u net als anderen kunt profiteren van de voordelige glasvezelpakketten.

Glasvezel in 3768

In Soest-Zuid wordt het postcodegebied 3768 als indicatie genomen voor de beschikbaarheid. Het kan zijn dat niet alle huishoudens in dit gebied beschikken over een glasvezelverbinding. Vooral in de buurten De Birkt, Soestduinen, Paltz en Vlasakkers zijn niet alle huishoudens aan het glasvezelnetwerk aan aangesloten. In de buurt Soest-Zuid zijn bijna alle huishoudens aangesloten. Of glasvezel ook bij u beschikbaar is hangt af van de combinatie van uw volledige postcode én het huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast Soest-Zuid kunnen inwoners van andere wijken in Soest ook profiteren van de voordelige glasvezelpakketten. Wilt u overstappen op glasvezel in Soest? Het is ook beschikbaar in onderstaande wijken:

Postcodecheck

Alles-in-1

Veel te snel internet, de belangrijkste tv-zenders en supervoordelig bellen: dat is het Alles in 1 pakket van Jonaz. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: we kijken steeds meer YouTube, Netflix en andere online diensten. Hier heb je natuurlijk geweldig snel internet voor nodig. Jonaz combineert veel te snel internet met televisie in de hoogst mogelijke kwaliteit en vaste telefonie. Zo kun je alles in een pakket samenvoegen en genieten van de voordelen van glasvezel. Dit doet u ook nog eens ontzettend voordelig bij Jonaz.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.