Soest: Smitsveen

In de Soestse wijk Smitsveen is sinds oktober 2016 glasvezel van Jonaz beschikbaar. Hierdoor kunnen inwoners in deze wijk profiteren van voordelige glasvezelpakketten.

Glasvezel in 3765

Eindelijk is glasvezel van Jonaz ook beschikbaar in de wijk Smitsveen. Hierbij wordt als indicatie het postcodegebied 3765 genomen. De meeste huizen in Smitsveen zijn aangesloten aan het glasvezelnetwerk. Om er zeker van te zijn of Jonaz glasvezel bij u kan leveren kunt u een glasvezelcheck uitvoeren. De beschikbaarheid is afhankelijk van zowel uw volledige postcode als uw huisnummer.

De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Bent u van plan om over te stappen op glasvezel in Soest? Glasvezel van Jonaz is ook beschikbaar in onderstaande wijken:

Postcodecheck

Alles-in-1 pakket

Met een Alles in 1 pakket van Jonaz geniet u van de voordelen van glasvezel. Met een verbinding van maar liefst 1000Mbit/s hebt u nooit meer last van traag internet. Alles-in-1 van Jonaz is zeer voordelig omdat het het allersnelste internet, de essentiële tv-zenders en voordelige telefonie bevat. Televisie is in de hoogst mogelijke digitale kwaliteit beschikbaar, maar als u wilt, dan kunt u ook gewoon analoog TV kijken. Gebruikt u de vaste telefoon? Dan kunt u ervoor kiezen om per minuut te betalen, zonder vaste maandelijkse lasten.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.