Soest: Overhees

Glasvezel van Jonaz is nu ook beschikbaar in de wijk Overhees in Soest. Woont u in Overhees? Dan kunt u net als anderen profiteren van de voordelige glasvezelpakketten.

Glasvezel in 3766

Voor de wijk Overhees wordt het postcodegebied 3766 als indicatie genomen. Of glasvezel op uw adres beschikbaar is hangt af van uw volledige postcode én uw huisnummer. Zo zullen niet alle huizen in dit gebied aangesloten zijn aan het glasvezelnetwerk. Vooral de buurten Overhees, Hees, Klein Engendaal en Klein Engendaal-Noord beschikken over glasvezelverbindingen. In de buurten De Zoom en Wieksloot kan het voorkomen dat huishoudens niet aangesloten zijn aan het glasvezelnetwerk.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Als u van plan bent om over te stappen op glasvezel in Soest, dan is het verstandig om een postcodecheck uit te voeren. Glasvezel is ook beschikbaar in onderstaande wijken van Soest:

Postcodecheck

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.