Soest: De Eng en Soest-Midden

In de wijken Soest-Midden en De Eng is glasvezel van Jonaz sinds 10 oktober 2016 beschikbaar. Na de uitbreiding van Jonaz kunnen ook deze wijken in Soest profiteren van voordelige glasvezelpakketten.

Glasvezel in 3764

Glasvezel van Jonaz is beschikbaar in De Eng en Soest-Midden. Hier wordt uitgegaan van het postcodegebied 3764. Het kan echter zo zijn dat niet alle huishoudens beschikken over een glasvezelverbinding. Zo zullen huishoudens in het Eemgebied niet altijd aangesloten zijn aan het glasvezelnetwerk. Of glasvezel op uw adres beschikbaar is hangt af van de combinatie van uw postcode (cijfers en letters) én uw huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast De Eng en Soest-Midden kunnen inwoners van andere wijken in Soest ook profiteren van de voordelige glasvezelpakketten. In Soest is glasvezel ook beschikbaar in onderstaande wijken:

Postcodecheck

Alles-in-1 pakket

Met een Alles in 1 pakket van Jonaz geniet u van de voordelen van glasvezel. Met een verbinding van maar liefst 1000Mbit/s hebt u nooit meer last van traag internet. Alles-in-1 van Jonaz is zeer voordelig omdat het het allersnelste internet, de essentiële tv-zenders en voordelige telefonie bevat. Televisie is in de hoogst mogelijke digitale kwaliteit beschikbaar, maar als u wilt, dan kunt u ook gewoon analoog TV kijken. Gebruikt u de vaste telefoon? Dan kunt u ervoor kiezen om per minuut te betalen, zonder vaste maandelijkse lasten.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.