Soest: Boerenstreek

Ook in de wijk Boerenstreek te Soest is glasvezel beschikbaar. Jonaz heeft haar dekkingsgebied per 10 oktober uitgebreid. Hierdoor kunnen inwoners van deze wijk in Soest ook profiteren.

Glasvezel in 3763

Hoewel glasvezel van Jonaz beschikbaar is in het postcodegebied 3763, kan het zo zijn dat het niet overal leverbaar is. Zo kunnen enkele huishoudens nog niet aangesloten zijn aan het glasvezelnetwerk. In de wijk Boerenstreek is glasvezel voornamelijk beschikbaar in de volgende buurten: De grachten en Boerenstreek. Het kan zo zijn dat niet alle huishoudens in Pijnenburg of Soesterveen beschikken over een glasvezelverbinding. U kunt het beste een glasvezelcheck uitvoeren. Beschikbaarheid is afhankelijk van zowel postcode als huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Wilt u ook glasvezel in Soest? In onderstaande wijken is het ook beschikbaar:

Postcodecheck

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.