Amersfoort: Zielhorst

Als u in de Amersfoortse wijk Zielhorst woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3822

In het postcodegebied 3822 is glasvezel van Jonaz ook beschikbaar. Om te bepalen of Jonaz ook glasvezel op uw adres levert dient u een glasvezel check uit te voeren met uw volledige postcode (cijfers én letters) inclusief uw huisnummer. Hoewel glasvezel van Jonaz in vrijwel alle delen van Amersfoort Zielhorst beschikbaar is, kan er een individuele geval zijn waar dit niet zo is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een huishouden nog niet is aangesloten aan het glasvezelnetwerk.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Zielhorst leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Wilt u ook profiteren van glasvezel in Amersfoort? Doe een glasvezelcheck om de beschikbaarheid te controleren.

Postcodecheck

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.