Amersfoort: Vathorst

Glasvezel in Vathorst is een feit! In Amersfoort Vathorst levert Jonaz sinds eind 2015 diensten via glasvezel. Zo kunt u net als vele anderen profiteren van voordelige pakketten. Omdat er steeds nieuwe delen van Vathorst aangesloten worden aan het glasvezelnetwerk, vernieuwen wij continu onze postcodecheck. Glasvezel van Jonaz is beschikbaar in Vathorst De velden, Vathorst Centrum, Vathorst De Bron en Vathorst De Laak.

Glasvezel in Vathorst

Momenteel zijn bijna alle huishoudens in Amersfoort Vathorst voorzien van glasvezelverbindingen. Het is dus mogelijk om een glasvezelpakket van Jonaz in deze gebieden te nemen. De glasvezel check bepaalt of glasvezel op een specifieke adres in Amersfoort Vathorst beschikbaar is.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Vathorst leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Ben je benieuwd waar glasvezel in Amersfoort beschikbaar is? Hieronder een overzicht:

Postcodecheck

Alles-in-1 pakket

Met een Alles in 1 pakket van Jonaz geniet u van de voordelen van glasvezel. Met een verbinding van maar liefst 1000Mbit/s hebt u nooit meer last van traag internet. Alles-in-1 van Jonaz is zeer voordelig omdat het het allersnelste internet, de essentiële tv-zenders en voordelige telefonie bevat. Televisie is in de hoogst mogelijke digitale kwaliteit beschikbaar, maar als u wilt, dan kunt u ook gewoon analoog TV kijken. Gebruikt u de vaste telefoon? Dan kunt u ervoor kiezen om per minuut te betalen, zonder vaste maandelijkse lasten.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.