Amersfoort: Soesterkwartier

Als u in de Amersfoortse wijk Soesterkwartier woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3812

De meeste huishoudens die aangesloten zijn aan het glasvezelnetwerk liggen aan het Eemplein of de Bloemenbuurt. Industriegebieden zijn vaak niet voorzien van glasvezel. In Amersfoort Soesterkwartier wordt het postcodegebied 3812 als indicatie genomen. Jonaz levert dus glasvezel in dit postcodegebied. Of we ook bij u leveren hangt mede af van de letters van uw postcode en het huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Jonaz op het Eemplein

In de week van 13 juni 2016 heeft Jonaz op het Eemplein in Amersfoort gestaan. Hier konden mensen vragen stellen over glasvezel, internet en andere diensten van Jonaz.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Soesterkwartier leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Wilt u de beschikbaar van glasvezel in Amersfoort weten? Voer dan een postcodecheck uit.

Postcodecheck

Alles-in-1 glasvezel

Jonaz biedt u een zorgvuldig samengesteld Alles in 1 pakket. Hierbij is de nadruk gelegd op wat we tegenwoordig het meest gebruiken: internet. Door een veel te snelle glasvezelverbinding te bieden hoeft u nooit meer lang te wachten op het downloaden of uploaden van bestanden. Dit gebeurt namelijk ontzettend snel. Naast veel te snel internet biedt Jonaz ook alle belangrijke televisiezenders, zowel HD als analoog. Zo kun je genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van voordelige vaste telefonie.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.