Amersfoort: Schothorst

Als u in de Amersfoortse wijk Schothorst woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3813

Glasvezel van Jonaz is beschikbaar in zowel Schothorst-Noord als Schothorst-Zuid. Hoewel sommigen de Hoef ook als deel van Schothorst beschouwen, is dit feitelijk niet het geval (postcodegebied 3821). Bijna overal in het postcodegebied 3813 is glasvezel van Jonaz beschikbaar, maar niet overal in 3821. Dit komt doordat niet alle huishoudens in de Hoef te Amersfoort zijn aangesloten aan het glasvezelnetwerk. Inwoners van het woongebied De Koppel en het Gildekwartier kunnen wel gebruikmaken van de glasvezeldiensten van Jonaz. Het is belangrijk te weten dat de glasvezel check van Jonaz uitgaat van de volledige postcode (cijfers én letters) inclusief het huisnummer. Als u in Amersfoort Schothorst woont kunt u gemakkelijk overstappen op glasvezel van Jonaz.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Schothorst leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Wilt u weten of bij u in Amersfoort glasvezel beschikbaar is? Voer dan een postcodecheck uit.

Postcodecheck

Alles-in-1

Veel te snel internet, de belangrijkste tv-zenders en supervoordelig bellen: dat is het Alles in 1 pakket van Jonaz. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: we kijken steeds meer YouTube, Netflix en andere online diensten. Hier heb je natuurlijk geweldig snel internet voor nodig. Jonaz combineert veel te snel internet met televisie in de hoogst mogelijke kwaliteit en vaste telefonie. Zo kun je alles in een pakket samenvoegen en genieten van de voordelen van glasvezel. Dit doet u ook nog eens ontzettend voordelig bij Jonaz.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.