Amersfoort: Rustenburg

Als u in de Amersfoortse wijk Rustenburg woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3815

Glasvezel van Jonaz is beschikbaar in Amersfoort Rustenburg. Hierbij wordt het postcodegebied 3815 als indicatie genomen. Glasvezel is beschikbaar in zowel Rustenburg-Noord als Rustenburg-Zuid. Ook andere gebieden in Amersfoort Rustenburg zijn voorzien van glasvezel. Let wel op dat de combinatie van uw volledige postcode én uw huisnummer gebruikt moeten worden voor een eventuele glasvezel check.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Rustenburg leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Wilt u ook in Amersfoort op glasvezel overstappen? Check dan of we ook in uw wijk leveren:

Postcodecheck

Alles-in-1

Veel te snel internet, de belangrijkste tv-zenders en supervoordelig bellen: dat is het Alles in 1 pakket van Jonaz. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: we kijken steeds meer YouTube, Netflix en andere online diensten. Hier heb je natuurlijk geweldig snel internet voor nodig. Jonaz combineert veel te snel internet met televisie in de hoogst mogelijke kwaliteit en vaste telefonie. Zo kun je alles in een pakket samenvoegen en genieten van de voordelen van glasvezel. Dit doet u ook nog eens ontzettend voordelig bij Jonaz.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.