Amersfoort: Randenbroek en Schuilenburg

Als u in de Amersfoortse wijk Randenbroek en Schuilenburg woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3816

Ook in Amersfoort Randenbroek en Schuilenburg levert Jonaz glasvezel. Hierbij wordt het postcodegebied 3816 als indicatie genomen. Let wel op dat niet alle buurten voorzien zijn van glasvezel. Zo zijn bijvoorbeeld niet alle huishoudens in de buurt Bloeidaal aangesloten aan het glasvezelnetwerk. Op deze adressen is het dan ook niet mogelijk om van glasvezel gebruik te maken. Of glasvezel van Jonaz bij u wél beschikbaar is in Amersfoort Randenbroek hangt mede af van uw volledige postcode en uw huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Randenbroek en Schuilenburg leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Meer weten? Bekijk ons overzicht van glasvezelbeschikbaarheid in Amersfoort.

Postcodecheck

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.