Amersfoort: Nieuwland

Als u in de Amersfoortse wijk Nieuwland woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3823 en 3824

Sinds eind 2015 is het mogelijk om in de postcodegebieden 3823 en 3824 te profiteren van voordelige glasvezelpakketten. Glasvezel van Jonaz is namelijk ook beschikbaar in Amersfoort Nieuwland. Of wij leveren op uw adres hangt af van uw volledige postcode en huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Nieuwland leveren wij ook in andere Amersfoortse wijken. Raadpleeg het overzicht om te kijken in welke wijken van Amersfoort glasvezel beschikbaar is.

Postcodecheck

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.