Glasvezel Hoogland en Hoogland-west

Glasvezel internet Hoogland

Jonaz levert diensten via glasvezel in Hoogland en Hoogland-West. Woont u in deze gebieden, dan kunt u gemakkelijk overstappen op glasvezel van Jonaz.

Glasvezel in 3828

Jonaz levert sinds eind 2015 glasvezel in Hoogland. Hier wordt als indicatie het postcodegebied 3828 voor genomen. Ook de Amersfoortse wijk Hoogland-West valt hieronder. Hierbij is het belangrijk dat de glasvezel check uitgaat van een combinatie van volledige postcode (cijfers en letters) inclusief het huisnummer. In individuele gevallen kan het zo zijn dat glasvezel bij u nog niet beschikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u nog niet bent aangesloten aan het glasvezelnetwerk.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast Hoogland en Hoogland-West is glasvezel in Amersfoort is ook in andere wijken beschikbaar:

Postcodecheck

Alles-in-1 glasvezel

Jonaz biedt u een zorgvuldig samengesteld Alles in 1 pakket. Hierbij is de nadruk gelegd op wat we tegenwoordig het meest gebruiken: internet. Door een veel te snelle glasvezelverbinding te bieden hoeft u nooit meer lang te wachten op het downloaden of uploaden van bestanden. Dit gebeurt namelijk ontzettend snel. Naast veel te snel internet biedt Jonaz ook alle belangrijke televisiezenders, zowel HD als analoog. Zo kun je genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van voordelige vaste telefonie.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.