Amersfoort: Bergkwartier-Bosgebied

Als u in de Amersfoortse wijk Bergkwartier-Bosgebied woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3818

Jonaz levert glasvezel in het postcodegebied 3818. Veel van de huizen in Amersfoort Bergkwartier zijn aangesloten aan het glasvezelnetwerk. Of glasvezel van Jonaz ook bij u beschikbaar is hangt mede af van de postcodeletters en het huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Bergkwartier-Bosgebied leveren wij ook in andere wijken. Wil je weten in welke andere wijken van Amersfoort glasvezel beschikbaar is? Hieronder een overzicht:

Postcodecheck

Alles-in-1 glasvezel

Jonaz biedt u een zorgvuldig samengesteld Alles in 1 pakket. Hierbij is de nadruk gelegd op wat we tegenwoordig het meest gebruiken: internet. Door een veel te snelle glasvezelverbinding te bieden hoeft u nooit meer lang te wachten op het downloaden of uploaden van bestanden. Dit gebeurt namelijk ontzettend snel. Naast veel te snel internet biedt Jonaz ook alle belangrijke televisiezenders, zowel HD als analoog. Zo kun je genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van voordelige vaste telefonie.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.