Baarn: Pr. Hendrikpark

Glasvezel van Jonaz is sinds kort ook beschikbaar in de wijk Pr. Hendrikpark. Bekijk of u net als anderen kunt profiteren van de voordelige glasvezelpakketten.

Glasvezel in uw buurt

Vrijwel alle huishoudens in de wijk P.H.W. Park zijn aangesloten aan het glasvezelnetwerk. Zo kunt u, als u in de buurt Pr. Hendrikpark of Wilhelminapark woont, profiteren van voordelige glasvezelpakketten. Het kan zijn dat enkele huishoudens niet over glasvezel beschikken. Of u kunt profiteren van glasvezel hangt af van uw volledige postcode én het huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast Pr. Hendrikpark kunt u ook in de andere wijken van Baarn profiteren van de voordelige glasvezelpakketten. Glasvezel in Baarn is verkrijgbaar in onderstaande wijken:

 

Postcodecheck

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.