Baarn: Baarn-Noord

Sinds oktober levert Jonaz ook in Baarn-Noord diensten via glasvezel. U kunt in deze wijk van Baarn ook profiteren van de voordelige pakketten van Jonaz.

Glasvezel in uw buurt

Glasvezel van Jonaz is in vrijwel alle buurten van Baarn-Noord beschikbaar. Zo beschikken bijna alle huishoudens in de Componistenwijk, Professorenwijk, Staatsliedenwijk, Schilderswijk, Eemdal-Noord en Eemdal-Zuid over een glasvezelverbinding. De buurten Eemland en Eembrugge zijn hier een uitzondering op. Huishoudens in deze buurten zijn niet altijd aangsloten aan het glasvezelnetwerk. Of glasvezel bij u beschikbaar is hangt af van uw volledige postcode (cijfers en letters) inclusief uw huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Bent u van plan om over te stappen op glasvezel in Baarn? In onderstaande wijken van Baarn is ook glasvezel beschikbaar:

 

Postcodecheck

Alles-in-1

Veel te snel internet, de belangrijkste tv-zenders en supervoordelig bellen: dat is het Alles in 1 pakket van Jonaz. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: we kijken steeds meer YouTube, Netflix en andere online diensten. Hier heb je natuurlijk geweldig snel internet voor nodig. Jonaz combineert veel te snel internet met televisie in de hoogst mogelijke kwaliteit en vaste telefonie. Zo kun je alles in een pakket samenvoegen en genieten van de voordelen van glasvezel. Dit doet u ook nog eens ontzettend voordelig bij Jonaz.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.