Baarn: Baarn-Centrum

In Baarn Centrum is glasvezel van Jonaz sinds oktober 2016 beschikbaar. Inwoners van deze wijk kunnen nu gemakkelijk overstappen op de voordelige glasvezelpakketten van Jonaz.

Glasvezel in uw buurt

In de wijk Baarn-Centrum hebben vrijwel alle huishoudens een glasvezelverbinding. Dus als u in de buurten Schoonoordpark, Trasvaal, Zandvoort, Oude- of nieuwe-Oosterhei, Pekingpark of Amaliapark woont, dan is het zeer waarschijnlijk dat glasvezel van Jonaz beschikbaar is. Of glasvezel bij u beschikbaar is hangt mede af van uw volledige postcode (cijfers én letters) inclusief uw huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast Baarn-Centrum kunt u ook in andere wijken van Baarn profiteren van de voordelige glasvezelpakketten. Wilt u overstappen op glasvezel in Baarn? In onderstaande wijken is Jonaz ook beschikbaar.

Postcodecheck

Alles-in-1

Veel te snel internet, de belangrijkste tv-zenders en supervoordelig bellen: dat is het Alles in 1 pakket van Jonaz. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: we kijken steeds meer YouTube, Netflix en andere online diensten. Hier heb je natuurlijk geweldig snel internet voor nodig. Jonaz combineert veel te snel internet met televisie in de hoogst mogelijke kwaliteit en vaste telefonie. Zo kun je alles in een pakket samenvoegen en genieten van de voordelen van glasvezel. Dit doet u ook nog eens ontzettend voordelig bij Jonaz.

Samenstellen

  • 1 Postcodecheck
    2 Pakket samenstellen
    3 Gegevens
    4 Bestelling afronden
  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je postcode en huisnummer in om te zien of Jonaz bij jou beschikbaar is.

  • Vul je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer Jonaz bij jou beschikbaar is.