Nieuws -en persberichten

Bekijk het WK-voetbal in Ultra HD

Aanstaande zondag begint het WK-voetbal van dit jaar. Zoals je inmiddels van ons gewend bent zullen we dit jaar het WK, net als het EK vorig jaar, óók weer in de állerhoogste kwaliteit aanbieden! Alle Jonaz abonnees met TV in hun pakket kijken gedurende het hele toernooi alle wedstrijden in de allerhoogste Ultra HD (ook wel 4K) kwaliteit.

Ultra HD is wel 4 keer scherper dan een normale Full-HD zender en kent rijkere kleuren en een hoger contract. Zo is het beeld nog levendiger en nog meer haarscherp dan je al van ons gewend bent. Zo hoef je geen enkel detail van de wedstrijden te missen!

Hoe werkt het?

Het WK-voetbal wordt in 4K uitgezonden bij NPO1, op zender 111. Buiten de wedstrijden om is hier NPO1 HD te zien. Zodra er een wedstrijd start, schakelt het signaal automatisch over naar 4K. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Iedereen die beschikt over een televisie die geschikt is voor 4K, kan de zender ontvangen met een CI+ module en smartcard.

Heb je nog geen televisie van Jonaz? Dan kan je dit uiteraard nog aan je pakket toevoegen en op 20 november ook in Full HD het WK aftrappen!