Nieuws -en persberichten

Glasvezelprovider Jonaz verdrievoudigt dekking in 2018

ALMERE, 20 december 2017 – Het gaat snel met Jonaz. De jonge glasvezelprovider verdrievoudigt zijn dekkingsgebied binnen anderhalf jaar. Jonaz biedt glasvezelinternet aan in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland. Voor 2018 staan er zes nieuwe plaatsen op de rol. Onlangs gaf de provider al aan in Almere te gaan leveren. En er zit mogelijk meer aan te komen.

6 gemeenten

Elke drie maanden vergroot Jonaz haar dekkingsgebied met een nieuwe plaats in Nederland. In een razend tempo worden nieuwe gebieden aangesloten op het netwerk van Jonaz. Na Almere volgen Hilversum, Lelystad, Veenendaal, Nijkerk en de gemeente Gooise Meren (Bussum en Naarden).

In de plaatsen waar we nu leveren, merken we dat de formule van Jonaz goed aanslaat,” zegt Willem-Jan Tanis, directeur van Jonaz. De groei van Jonaz past binnen de landelijke trend op het gebied van telecom. “De bandbreedte wordt steeds belangrijker, omdat een toenemend aantal diensten die via internet geleverd worden een hoge bandbreedte vereist.

Consumenten willen persoonlijke aandacht, kwaliteit en een scherpe prijs,” zegt Tanis. “Klanten stellen hoge eisen aan internetverbinding en service.” Jonaz biedt deze mogelijkheden. “Het merendeel van onze klanten kiest voor Jonaz vanwege de combinatie van internetsnelheid, service en prijs,” concludeert Tanis. “Het is zoals we in onze slogan zeggen: veel te snel internet voor een aantrekkelijk lage prijs. Dat is Jonaz.