Leusden: Centrum Oost

Als u in de Leusdense wijk Centrum Oost woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk ook in uw wijk!

Andere gebieden

Controleer altijd de beschikbaarheid zodat je zeker weet of glasvezel in Leusden ook bij u beschikbaar is. Naast de Leusdense wijk Centrum oost leveren wij ook in andere delen van gemeente Leusden. Hieronder een overzicht:

Glasvezel check

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.
 

Postcodecheck

Alles-in-1 glasvezel

Met een Alles in 1 pakket van Jonaz geniet u van de voordelen van glasvezel. Met een verbinding van maar liefst 1000Mbit/s hebt u nooit meer last van traag internet. Alles-in-1 van Jonaz is zeer voordelig omdat het het allersnelste internet, de essentiële tv-zenders en voordelige telefonie bevat. Televisie is in de hoogst mogelijke digitale kwaliteit beschikbaar, maar als u wilt, dan kunt u ook gewoon analoog TV kijken. Gebruikt u de vaste telefoon? Dan kunt u ervoor kiezen om per minuut te betalen, zonder vaste maandelijkse lasten.

Samenstellen