Amersfoort: Liendert

Als u in de Amersfoortse wijk Liendert woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3815

Glasvezel in Amersfoort Liendert is beschikbaar in het postcodegebied 3815. Ook in Liendert kunt u profiteren van voordelig en snel internet. Of glasvezel van Jonaz bij u beschikbaar is hangt af van uw volledige postcode en uw huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Liendert leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Wilt u weten of u kunt profiteren van glasvezel in Amersfoort? Doe dan een postcodecheck om de beschikbaarheid te controleren.

Postcodecheck

Alles-in-1 pakket

Met een Alles in 1 pakket van Jonaz geniet u van de voordelen van glasvezel. Met een verbinding van maar liefst 1000Mbit/s hebt u nooit meer last van traag internet. Alles-in-1 van Jonaz is zeer voordelig omdat het het allersnelste internet, de essentiële tv-zenders en voordelige telefonie bevat. Televisie is in de hoogst mogelijke digitale kwaliteit beschikbaar, maar als u wilt, dan kunt u ook gewoon analoog TV kijken. Gebruikt u de vaste telefoon? Dan kunt u ervoor kiezen om per minuut te betalen, zonder vaste maandelijkse lasten.

Samenstellen