Amersfoort: Binnenstad

Als u in de Amersfoortse wijk Binnenstad woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3811

In Amersfoort centrum (binnenstad) levert Jonaz in het postcodegebied 3811. Omdat bijna alle huizen in hartje Amersfoort zijn aangesloten aan het glasvezelnetwerk, is glasvezel van Jonaz ook bijna overal beschikbaar. Dit hangt mede af van de postcodeletters en het huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Binnenstad leveren wij ook in andere wijken van Amersfoort. Raadpleeg het overzicht om te kijken waar in Amersfoort glasvezel beschikbaar is.

Postcodecheck

Alles-in-1 glasvezel

Jonaz biedt u een zorgvuldig samengesteld Alles in 1 pakket. Hierbij is de nadruk gelegd op wat we tegenwoordig het meest gebruiken: internet. Door een veel te snelle glasvezelverbinding te bieden hoeft u nooit meer lang te wachten op het downloaden of uploaden van bestanden. Dit gebeurt namelijk ontzettend snel. Naast veel te snel internet biedt Jonaz ook alle belangrijke televisiezenders, zowel HD als analoog. Zo kun je genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van voordelige vaste telefonie.

Samenstellen