Profiteer ook van veel te snel internet voor veel te weinig!

Bij Jonaz geen verhogingen of verrassingen. Of het moet natuurlijk onze veel te snelle internetverbinding zijn. Ben je de prijsverhogingen van andere aanbieders zat? Of viel de snelheid tegen? Regel dan nu je overstap naar Jonaz. Zo gepiept.

Niet alleen je internet gaat supersnel met Jonaz, ook jijzelf! Met de Xiaomi Mi Band 2 kun je écht werken aan je goede voornemens van het nieuwe jaar. Dus stap razendsnel over op Jonaz en ontvang een Xiaomi Mi Band 2 gratis, op is op!

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden gelden voor de door Jonaz B.V. (hierna: Jonaz) georganiseerde “Gratis Xiaomi Mi Band 2” actie. De actie houdt in dat indien je klant wordt bij Jonaz, je een Xiaomi Mi Band 2 krijgt (hierna: Mi Band 2).

  • De actie loopt vanaf 1 december 2017 tot en met 31 december 2017 en zolang de voorraad strekt (op = op). De actie is uitsluitend bestemd voor consumenten die tijdens de actieperiode een bestelling plaatsen bij Jonaz voor een nieuwe aansluiting.
  • De Mi Band 2 is niet inwisselbaar voor een ander cadeau of contanten.
  • In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Jonaz (zoals wanbetaling) niet wordt nagekomen, heeft Jonaz het recht de Mi Band 2 niet te leveren.
  • Als u gebruik maakt van de “Gratis Xiaomi Mi Band 2” actie stemt u er mee in dat uw contactgegevens (naam, adresgegevens en e-mailadres) worden gedeeld met de leverancier van de Mi Band 2 voor verzending.
  • Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden van Jonaz van toepassing.

Bestel hier!

 

Jonaz Mi Band 2 actie