Gratis Google Home Mini

Google Home Mini is een slimme speaker met ingebouwde Google Assistent. Google Home Mini staat altijd klaar om je te helpen: Je krijgt tijdelijk een gratis Google Home Mini bij je bestelling! Stap gemakkelijk over op veel te snel internet van Jonaz.

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden gelden voor de door Jonaz B.V. (hierna: Jonaz) georganiseerde “Gratis Google Home Mini” actie. De actie houdt in dat indien je klant wordt bij Jonaz, je een Google Home Mini cadeau krijgt.

  • De actie loopt gedurende de actieperiode en zolang de voorraad strekt (op = op). De actie is uitsluitend bestemd voor consumenten die tijdens de actieperiode een bestelling plaatsen bij Jonaz voor een nieuwe aansluiting. De actieperiode loopt van 21 november 2018 tot en met 31 december 2018.
  • De Google Home Mini is niet inwisselbaar voor een ander cadeau of contanten.
  • In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Jonaz (zoals wanbetaling) niet wordt nagekomen, heeft Jonaz het recht de Google Home Mini niet te leveren.
  • Als je gebruik maakt van de “Gratis Google Home Mini” actie stem je er mee in dat je contactgegevens (naam, adresgegevens en e-mailadres) worden gedeeld met de leverancier van de Google Home Mini voor verzending.
  • Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden van Jonaz van toepassing.

Bestel vandaag en profiteer van deze actie!

Bestel nu!

 

Wat kan je nou met zo een Google Home Mini?