Amersfoort: Kattenbroek

Als u in de Amersfoortse wijk Kattenbroek woont, dan kunt u profiteren van de diensten van Jonaz. Wij leveren namelijk sinds kort ook in uw wijk.

Glasvezel in 3823

Glasvezel van Jonaz is beschikbaar in het postcodegebied 3823 in Amersfoort Kattenbroek. Of het ook mogelijk is om op uw adres te leveren hangt mede af van uw volledige postcode en het huisnummer.

Wij raden u aan om altijd een glasvezel check uit te voeren. De kaarten zijn automatisch gegenereerd en ondanks de zorgvuldigheid kan er een verschil zitten in de exacte locatie van levering. Door een postcode check uit te voeren weet u zeker of er glasvezel op uw adres aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij u – als u uw e-mailadres invult – op de hoogte brengen wanneer dit wel het geval is.

Andere gebieden

Naast de Amersfoortse wijk Kattenbroek leveren wij ook in andere wijken in Amersfoort. Wilt u ook glasvezel in Amersfoort? Check dan of wij leveren in uw wijk:

Postcodecheck

Alles-in-1 glasvezel

Jonaz biedt u een zorgvuldig samengesteld Alles in 1 pakket. Hierbij is de nadruk gelegd op wat we tegenwoordig het meest gebruiken: internet. Door een veel te snelle glasvezelverbinding te bieden hoeft u nooit meer lang te wachten op het downloaden of uploaden van bestanden. Dit gebeurt namelijk ontzettend snel. Naast veel te snel internet biedt Jonaz ook alle belangrijke televisiezenders, zowel HD als analoog. Zo kun je genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van voordelige vaste telefonie.

Samenstellen